Food NetworkProgram TV na Niedziela 9.04.2023

Niedziela 9.04
Od teraz
6:00
Daria Ładocha pokaże, jak upiec idealny domowy chleb. Zaprezentuje kanapkowy tort przypominający dzieło sztuki. Dla miłośników słodkości przygotuje rwany cynamonowy chleb pieczony w doniczce.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:30
Uczestnicy muszą być ekspertami nie tylko od polskiej kuchni, ale też znać się na potrawach z dalekich krajów. W pierwszym zadaniu przygotowują sushi. Kluczem jest właściwe przygotowanie ryżu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:05
Katarzyna Bosacka przygląda się gotowym wyrobom cukierniczym. Kontrole sanepidu i inspekcji handlowej nie zachęcają jednak do tego. Odkryły m.in. rój os na lukrze, brud i przeterminowane półprodukty.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:35
Anna Starmach przyrządza żur na domowym zakwasie. Udowadnia, że wbrew pozorom jest to bardzo prosta zupa. Na drugie danie proponuje kaczkę z jabłkami. Podpowiada, jak przygotować aromatyczny farsz.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:05
Anna Starmach pokazuje potrawy wielkanocne. Zaczyna gotowanie od zupy chrzanowej. Uczta wielkanocna to jednak przede wszystkim festiwal mięs. Mistrzyni kuchni przyrządza zatem królika w śmietanie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:35
Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i.proponuje wariacje na temat klasycznych potraw.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:05
Na zakończenie przygotowań do świąt Ania Starmach przyrządza dania z jajem, które symbolizuje odrodzenie i nowe życie. Jedną z propozycji jest pasta jajeczna i majonez o aksamitnej konsystencji.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:35
Robert Makłowicz odwiedza Astanę, stolicę Kazachstanu, która niedawno zmieniła nazwę na Nur-Sułtan. Kosztuje dań z repertuaru czołowego szefa miejscowej kuchni m.in. pasztecików z wielbłądziny.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:10
Robert zabiera widzów w samo serce Karpat, Odwiedza miejsca, które znajdują się z dala od turystycznych szlaków oraz historyczne miasta, takie jak: Mukaczewo, Użhorod czy Kołomyja.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:45
Magda Gessler odwiedza warszawską restaurację Zoni. Zaprojektował ją ceniony architekt Mirosław Nizio. Szefem kuchni jest tu Aleksander Baron, nazywany kreatorem spektakularnych smaków.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:15
Magda Gessler prezentuje potrawy, bez których nie wyobraża sobie świąt. Restauratorka proponuje autorskie przepisy, które wzbogacą polskie dania domieszką oryginalności i szczyptą charakteru.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:15
Ekipa Food Network odwiedza pasjonatów dobrego jedzenia i podpatruje, jaki jest ich sposób na udany posiłek. O swojej miłości do gotowania opowiadają członkinie Koła Gospodyń Miejskich.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:45
Tadeusz Müller tym razem zgłębi tajemnice, jakie skrywa popularna marchewka. Prowadzący m.in. porozmawia z Bogusławem, uprawiającym marchew w Umiastowie niedaleko Ożarowa Mazowieckiego.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:15
Tadeusz Müller opowiada między innymi o zdrowotnych właściwościach buraka. Pokazuje, jak połączyć to warzywo z serem kozim, miodem i orzechami. Przyrządza też zakwas.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:45
Lokal Piotra Szczęsnego oraz Pawła Suwały to sklep mięsny i bistro. Prowadzący wraz z właścicielami przyrządzi porchettę. Zdradzi też recepturę na pieczone żebra wołowe i boloński tort.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:15
Tomasz Jakubiak jedzie na Podlasie, by spotkać się z właścicielami farmy ekologicznej Vitalis. Wraz z nimi przygotuje białą kiełbasę. Zdradzi przepis na wieprzowe dzyndzałki i pulpety z fetą.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:45
Tomek Jakubiak wyrusza pod białoruską granicę do miejscowości Kruszyniany, gdzie Dżanetta Bogdanowicz prowadzi agroturystyczne gospodarstwo Tatarska Jurta. Miejsce to słynie z regionalnych potraw.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Na Podlasiu jednym z szefów kuchni jest Marcin Budynek, który w swojej restauracji - Tawerna Fisza - serwuje mięsne i rybne dania. Marcin zdradza Tomkowi swój przepis na regionalną rybę, sielawę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:45
Tomasz Jakubiak zajmie się wieprzowiną. Zaprezentuje przepisy na gotowane golonki w towarzystwie sałatki z patisonów. Pojawi się też receptura na schab w sosie jabłkowo-musztardowym.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:15
Szef kuchni Tyler Florence zdradza triki na poprawę smaku mięsnych dań. Podpowiada, jak przygotować soczystego indyka, wydobyć głębię aromatu z wołowiny czy zrobić pieczeń rozpływającą się w ustach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:45
Magda Gessler prezentuje potrawy, bez których nie wyobraża sobie świąt. Restauratorka proponuje autorskie przepisy, które wzbogacą polskie dania domieszką oryginalności i szczyptą charakteru.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:45
Grupa piekarzy, którzy uwielbiają Wielkanoc, podejmuje się świątecznego wyzwania. Przygotowują tematyczne desery i inne smakołyki, które zadziwią jurorów, a widzów przeniosą w wyjątkowy klimat.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:45
Grupa piekarzy, którzy uwielbiają Wielkanoc, podejmuje się świątecznego wyzwania. Przygotowują tematyczne desery i inne smakołyki, które zadziwią jurorów, a widzów przeniosą w wyjątkowy klimat.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:45
Pięciu piekarzy otrzymuje koszyki ze składnikami, których muszą użyć w deserach. Na początek szykują ciasteczka przekładane nadzieniem. W drugiej rundzie zaprezentują wypieki z dodatkiem pianek.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:50
W Meksyku trwa walka o miejsce w finale. Uczestnicy rywalizacji zostają podzieleni na dwie pary. W pierwszej konkurencji odtwarzają autorskie receptury z restauracji najlepszych szefów kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:25
Bryan FordL Bryan Ford sprawdza, jakie techniki i sposoby kryją się za najlepszymi nowojorskimi wypiekami. Sekret pizzy, croissantów, tortilli, szarlotki czy chleba tkwi w tradycyjnym cieście.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:00
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:05
Rubio podróżuje po Włoszech, gdzie znajduje najlepsze tradycyjne dania, a następnie rzuca wyzwania miejscowym kucharzom. Jury, złożone z ludzi niezwiązanych z branżą kulinarną, ma wyłonić zwycięzcę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:35
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:35
Prowadzący prezentuje widzom, jak przyrządzić tuńczyka w kilku odsłonach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:35
Szef kuchni Antonino Cannavacciuolo podróżuje po najpiękniejszych portach we Włoszech i odkrywa najlepsze przepisy na owoce morza. Wyzywa mieszkańców na kulinarne pojedynki i poznaje zwyczaje regionu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:35
Anna Starmach pokaże, jak w niebanalny sposób przyrządzić kurczaka. Poda go z pesto, mozarellą i makaronem, w zapiekance ryżowej, z rozmarynem i w pierogach z ciasta francuskiego z tapenadą.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:05
Olga powróci do swoich włoskich korzeni, a Agata da się wciągnąć w podróż przez smaki ze słonecznej Italii. Olga zdradzi, jak przygotowywać fantazyjne ravioli, a Agata ossobuco alla Milanese.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...