Food Network Program TV na dziś

Sobota 6.12
Od teraz
0:55
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:55
W świątecznej rywalizacji pod wodzą Bobby'ego Flaya spotykają się najlepsi szefowie kuchni. Zmierzą się w trzech rundach, zapewniając widzom sporą dawkę zabawy i fantastycznych inspiracji.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:55
Czterech pozostałych kucharzy próbuje zdobyć uznanie w oczach szefowej kuchni, Anne Burrell. Mają przygotować kolację w restauracji Guy Savoy, która otrzymała trzy gwiazdki Michelin.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:55
Tosia chce zostać detektywem. Jej największą miłością jest Japonia i cztery koty, ale ostatnio brakuje jej kogoś, kto pokocha ją samą. O jej serce walczyć będą m.in. Piotrek i Norbert.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:55
Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:55
Alan to wielbiciel technologii. Dla Marty bardzo istotny jest zdrowy styl życia. Agata pasjonuje się tańcem dawnym i rekonstrukcją strojów. Romantyczka Kasia gra na pianinie i trenuje koszykówkę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:00
Prowadząca sprawdza, jakie suszone morele można kupić w sklepach i czy na pewno są zdrowe. Kolejnym produktem, który analizuje, jest ketchup. Razem z Andrzejem Polanem przygotuje jego domową wersję.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:35
Katarzyna Bosacka przygląda się produktom, z których codziennie korzysta każdy z nas, takich jak np.: ketchup. Sprawdza, czy opłaca się robić domowe zamienniki tych popularnych produktów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:05
Kamila spędza wakacje w Chałupach z dziećmi. Mieszkają i gotują w przyczepie. Ich dania są szybkie, proste i zdrowe. Kobieta przyrządza m.in. shish kebaby z chudego mięsa oraz szaszłyki z kurczaka.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:40
Kasia i Marcelina pracują z remizie strażackiej w Chrzanowie. Szykują tortille z szynką, serem i warzywami. Przyrządzają pastę z cieciorki z dodatkiem pieczonej dyni i grillowanej papryki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:10
50 aspirujących cukierników rywalizuje o kwalilikację do piątej edycji Bake off Italia.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:00
Uczestnicy mają wyjątkową szansę odbycia jednodniowego stażu w czterech ateńskich restauracjach wyróżnionych gwiazdką Michelin. Mogą tam uczyć się sztuki kulinarnej od wybitnych szefów kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
By podkreślić atmosferę Bożego Narodzenia, niektórzy cukiernicy tworzą czekoladowe rzeźby Świętego Mikołaja o masie 1000 funtów i naturalnej wielkości choinki. Budują też wioski z piernika.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:25
Magda Gessler sprawdza, co oferuje Rezydencja Luxury Hotel w Piekarach Śląskich. Szef kuchni Mariusz Malinowski łączy smaki francuskie ze śląskimi. Serwuje m.in. tatar ze strusia.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Magda Gessler gości Olgę Bołądź. Podczas rozmowy poruszają temat swoich pasji związanych z gotowaniem oraz życia prywatnego i zawodowego. Wspólnie przygotowują także faszerowane po polsku kurze udka.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:35
Guy Fieri zaprasza znajomych kucharzy do swojej plenerowej kuchni na rustykalnym ranczu. Czeka ich popołudnie wypełnione gotowaniem i wymianą kulinarnych doświadczeń.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:05
Guy Fieri zaprasza znajomych kucharzy do swojej plenerowej kuchni na rustykalnym ranczu. Czeka ich popołudnie wypełnione gotowaniem i wymianą kulinarnych doświadczeń.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:40
Selena Gomez prezentuje świąteczne menu. Wita Nowy Rok z Erikiem Adjepongiem słynącym z odważnego łączenia smaków. Na stole zagoszczą m.in. krewetki i jajka po benedyktyńsku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:40
Wielokrotnie nagradzana blogerka i autorka bestsellerowych książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji po uroczystości.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Wielokrotnie nagradzana blogerka i autorka bestsellerowych książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji po uroczystości.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:50
Dwuosobowe zespoły cukierników, przypisane do domów Hogwartu przez Tiarę Przydziału, tworzą jadalne dzieła inspirowane Harrym Potterem. Carla Hall i Jozef Youssef oceniają wykonanie i kreatywność.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:40
Duff Goldman staje do walki z sześcioma zespołami najlepszych twórców słodkości. W każdej rundzie zwycięska drużyna zgarnia 10 tys. dolarów i zdobywa szansę na nagrodę główną, czyli dodatkowe 40 tys.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:40
Duff Goldman staje do walki z sześcioma zespołami najlepszych twórców słodkości. W każdej rundzie zwycięska drużyna zgarnia 10 tys. dolarów i zdobywa szansę na nagrodę główną, czyli dodatkowe 40 tys.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:15
Justyna otworzyła restaurację, by pracować na własny rachunek. Tak została właścicielką Piekielnej Kuchni. Kobieta sama wymyśliła nazwę i logo, przygotowała wystrój i ułożyła menu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:20
W restauracji Szalotka rządzi Marta, której nie brakuje pomysłów. Szef kuchni czuje się zagubiony ciągłymi zmianami w menu. W karcie dań panuje chaos, a lokal generuje straty.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:25
Kulinarne starcie dwóch par. Ich starania oceniają wymagający jurorzy: Roberto, Csaba oraz Diego. To oni wybiorą uczestników, których uznają za perfekcyjnych gospodarzy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:30
Katia Follesa i Damiano Carrara odwiedzają renomowane cukiernie we Włoszech. W każdym odcinku właściciele trzech wybranych lokali starają się skraść podniebienia sędziów oraz swoich przeciwników.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:50
Szefowie kuchni stają przed zadaniem przygotowania popularnych potraw z lat 60. XX w. W koszyku z przystawkami znajdują napoje gazowane, ciastka, mrożony groszek i mięsne pulpeciki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:50
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:50
W tym odcinku poznamy Kamila, twórcę muzyki disco polo. Młody mężczyzna niedawno przeprowadził się do Warszawy i tu chciałby poznać dziewczynę, która pomogłaby mu zaadaptować się w nowym miejscu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:55
Alan to wielbiciel technologii. Dla Marty bardzo istotny jest zdrowy styl życia. Agata pasjonuje się tańcem dawnym i rekonstrukcją strojów. Romantyczka Kasia gra na pianinie i trenuje koszykówkę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...