Teleman

Food Network

Piątek 24.09
Od teraz
1:20
Szef kuchni Bobby Flay szykuje polędwicę wołową w pikantnej marynacie oraz grillowane ziemniaki. Do tego przygotowuje tropikalny colesław z słodko-kwaśnym sosem oraz hibiskusowy napój.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:50
Szef kuchni Bobby Flay dzieli się z widzami przepisami na glazurowane udka z kurczaka, sałatkę z kukurydzy oraz cebulki z ziołowym sosem. Grilluje również świeże brzoskwinie. Dodaje do nich pesto.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:20
Kolejna seria programu, w którym Claire Robinson zachęca do gotowania zarówno początkujących, jak i zaawansowanych w sztuce kulinarnej.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:50
Claire Robinson potrafi zachęcić do gotowania, do każdego dania używa bowiem jedynie 5 składników. Przepisy są łatwe do zapamiętania.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:20
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Gospodyni serwuje gościom popisowe dania i napoje. Podczas posiłków opowiada anegdoty oraz zdradza ciekawostki z planów filmowych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:50
Robert Irvin ratuje upadające lokale przed zamknięciem. Jedzie do Kalifornia, gdzie odwiedza Roses Cafe. Prowadzi ją Katylin. Dwa lata temu kobieta otworzyła wymarzoną restaurację.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:50
Gulasz doskonale syci i rozgrzewa. Aby uczynić go jeszcze zdrowszym, prowadzące proponują chude mięsa z dodatkiem warzyw i świeżych ziół. Pierwsza propozycja to gulasz cielęcy.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:00
Program poświęcony zdrowemu odżywianiu za rozsądną cenę. Prowadząca Alżbeta Lenska-Cieszyńska udowadnia, że argument finansowy w dużym stopniu przemawia za zmianą nawyków żywieniowych na lepsze.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:35
Juror polskiej edycji 'MasterChefa' i 'MasterChefa Juniora' przekonuje, że gotowanie zawsze jest przyjemnością, niezależnie od tego, jak skomplikowane zadanie zostanie przed nami postawione.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:10
Juror polskiej edycji 'MasterChefa' i 'MasterChefa Juniora' przekonuje, że gotowanie zawsze jest przyjemnością, niezależnie od tego, jak skomplikowane zadanie zostanie przed nami postawione.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:40
Juror polskiej edycji 'MasterChefa' i 'MasterChefa Juniora' przekonuje, że gotowanie zawsze jest przyjemnością, niezależnie od tego, jak skomplikowane zadanie zostanie przed nami postawione.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:10
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:10
Daria i jej córki przyrządzają łatwe dania na kolację. Warzywa, których pełno zawsze w kuchni prowadzącej, pojawią się tym razem w smoothie na słono zaserwowanym z chrupiącym rożkami francuskimi.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:40
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:20
Agata i Małgorzata mają przyrządzić tort inspirowany pasją, jaką jest projektowanie swetrów. Przyjaciel solenizantki zamówił wypiek bezglutenowy. Biszkopt powstanie z mąki kokosowej.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:50
Agata Stankiewicz i Małgorzata Nagat w krótkim czasie muszą przygotować tort dla jednej z najlepszych stajni wyścigowych w Polsce. Pragną, by ich ciasto zachwyciło wszystkich gości.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:20
Odcinek poświęcony najsłodszym deserom. Twórcy pokażą, które z nich można przyrządzić w domu, a które lepiej wziąć z cukierni. Widzowie przekonają się też, jakie są najpopularniejsze koktajle.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:50
Odcinek poświęcony najpopularniejszym składnikom, które są używane na całym świecie. Widzowie dowiedzą się, co najlepiej pasuje do szampana, i co jest niezbędne, by deser był naprawdę pyszny.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:25
Makłowicz zabiera widzów do kolejnego malowniczego zakątka Ukrainy. Próbuje śniadania w górskim hotelu i wybiera się na obiad do koliby. Przy okazji zdradza przepis na gribną juszkę i zupę grzybową.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:00
Czerniowce są ostatnim przystankiem w podróży Roberta Makłowicza po Ukrainie. To miasto, w którym nadal obecne są tradycje wielu kultur. Kucharz przyrządza danie pochodzenia rumuńskiego - tokanicę.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:30
Podczas wyprawy do Phnom Penh Robert Makłowicz odwiedza miejskie targi. Kupuje naczynia do gotowania, przebiera w wiktuałach i podziwia kolonialną francuską architekturę. Gości w pałacu królewskim.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Kolejna edycja kulinarnego show. Uczestnikami programu są amatorzy, którzy walczą o tytuł Mistrza Kuchni, 100 tysięcy złotych oraz kontrakt na publikację własnej książki kucharskiej.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:30
Do kulinarno-towarzyskiej rywalizacji stanie czworo zawodników z Jeleniej Góry. W programie zdradzą oni swoje przepisy na kolorowe naleśniki w trzech odsłonach i grzanki z krewetkami.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:30
Wszystko o słodkich gotowcach, czyli ciastach na skróty. Półprodukty kuszą wszystkich cukierników-amatorów. Prowadząca zdradzi, co tak naprawdę skrywają gotowe biszkopty, rurki czy kremy.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Statystyczny Polak zjada 1,3 kg mięsa tygodniowo. Jakość wołowiny, wieprzowiny czy drobiu zależy m.in. od sposobu hodowli zwierząt. Druga część odcinka obnaża sztuczki sprzedawców odzieży.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:00
Walenty Kania wraz z widzami odkrywa nowe, odważne smaki. W kuchni eksperymentuje z przyjaciółmi z różnych stron Polski i pokazuje, co jeszcze można zjeść. Odwiedza m.in. fanów zdrowego odżywiania.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:35
Walenty umawia się z przyjaciółmi na zajęcia fitnessu. Przygotowuje przekąski. Sprytnie ukrywa larwy w batonach energetycznych, koktajlu i czipsach. Następnie zaprasza gości na pożywną zupę fasolową.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:05
Walenty odwiedza w Katowicach mały browar prowadzony przez Marka. Przywodzi kilka puszek kiszonych szwedzkich śledzi - specjału znanego z paskudnego zapachu. Mężczyźni uwarzą piwo na rybach.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:35
Prowadzący odwiedza w Łodzi właściciela studia tatuażu. Na śniadanie Walenty serwuje wątróbkę smażoną z cebulą. Mężczyźni wybierają się też na halę targową w poszukiwaniu składników na czerninę.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:05
Walenty jedzie na podkarpacką wieś do swojego przyjaciela Piotra, który zajmuje się hodowlą trzody chlewnej. Mężczyźni decydują się na degustację świeżo spuszczonej świńskiej krwi.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:40
Magda Gessler przygotuje zrazy po warszawsku. Najważniejsze w tym daniu są farsz oraz metody smażenia i duszenia mięsa. Kulinarna mistrzyni przyrządzi własny sos na bazie grzybów i pomidorów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:15
Magda Gessler zaserwuje dorsza z vongole oraz z puree ziemniaczanym z porami i smażonymi karczochami. Według restauratorki dorsz musi znaleźć się w każdej kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:45
Jeff Mauro przedstawia widzom niezliczoną ilość kombinacji, jakie można wykorzystać robiąc kanapkę. Według niego jest ona czymś więcej niż kilkoma składnikami umieszczonymi pomiędzy kromkami chleba.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:15
Adam Richman wyrusza w kulinarną podróż po najlepszych mięsnych restauracjach. Jego dokładne obserwacje i wnikliwe komentarze stanowią idealny przewodnik po świecie i upodobaniach mięsożerców.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:45
Właściciel lokalu Round Rock Donuts w pobliżu Austin w Teksasie, Dale Cohrs, stworzył w 1978 roku wyjątkowy pączek z dziurką. Przysmak jest potężny, waży kilogram i ma średnicę 35 cm.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:20
W czwartym sezonie prowadzącym jest szef kuchni ormiańskiego pochodzenia, Misha Sukyas. Wyruszy on w podróż po Włoszech, by dowiedzieć się, gdzie zdaniem kierowców ciężarówek są najlepsze lokale.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:30
Znany szef kuchni i amator jedzenia serwowanego z ciężarówek - Brad Miller - podróżuje po kraju w poszukiwaniu najsmaczniejszych i najbardziej innowacyjnych potraw z food truck'ów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:00
Znany szef kuchni i amator jedzenia serwowanego z ciężarówek - Brad Miller - podróżuje po kraju w poszukiwaniu najsmaczniejszych i najbardziej innowacyjnych potraw z food truck'ów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:30
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:00
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:30
Szef kuchni Bobby Flay szykuje lekkie i zdrowe menu, które składa się z grillowanego halibuta, sałatki z rozmaitych grillowanych warzywa oraz chrupiącej fasolki szparagowej z sosem winegret.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:00
Szef kuchni Bobby Flay szykuje polędwicę wołową w pikantnej marynacie oraz grillowane ziemniaki. Do tego przygotowuje tropikalny colesław z słodko-kwaśnym sosem oraz hibiskusowy napój.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:30
Claire Robinson potrafi zachęcić do gotowania, do każdego dania używa bowiem jedynie 5 składników. Przepisy są łatwe do zapamiętania.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:00
Claire Robinson potrafi zachęcić do gotowania, do każdego dania używa bowiem jedynie 5 składników. Przepisy są łatwe do zapamiętania.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:30
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Gospodyni serwuje gościom popisowe dania i napoje. Podczas posiłków opowiada anegdoty oraz zdradza ciekawostki z planów filmowych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:00
W San Diego od dwudziestu lat istnieje restauracja Incredible Cafe, którą prowadzi Liz. Dwa lata temu w jej sąsiedztwie pojawił się inny lokal. Klienci wybrali niestety nową lokalizację.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:00
Program poświęcony zdrowemu odżywianiu za rozsądną cenę. Prowadząca Alżbeta Lenska-Cieszyńska udowadnia, że argument finansowy w dużym stopniu przemawia za zmianą nawyków żywieniowych na lepsze.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...