Wielkanoc ze smakiem

magazyn kulinarny Polska 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Magda Gessler prezentuje potrawy, bez których nie wyobraża sobie świąt. Restauratorka proponuje autorskie przepisy, które wzbogacą polskie dania domieszką oryginalności i szczyptą charakteru.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler prezentuje potrawy, bez których nie wyobraża sobie świąt. Znana restauratorka proponuje autorskie przepisy, które wzbogacą tradycyjne polskie dania domieszką oryginalności i szczyptą charakteru. Na początek serwuje kwaśny żur, przyrządzony na esencjonalnym wywarze z aromatycznymi przyprawami i zaskakującym dodatkiem wędzonego oscypka. Z kolei jaja Magda przygotowuje w wersji z pieczarkami i zielonym koperkiem. Na deser szykuje czekoladowego mazurka na kruchym cieście i paschę z bratkami.

Ładuję...