Food NetworkProgram TV na Niedziela 10.07.2022

Niedziela 10.07
Od teraz
5:45
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:20
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:55
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:30
Kucharze wybierają się w kulinarną podróż do Chin. Muszą przygotować dwa dania zgodnie z tamtejszą tradycją, korzystając ze specjalnej patelni. Druga część odcinka jest poświęcona tarcie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:05
Katarzyna Bosacka weźmie pod lupę pasztet. Przed wejściem Polski do UE producentów obowiązywały normy, które określały skład, smak, konsystencję i kolor. Dziś w pasztecie można znaleźć wszystko.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:35
Bakalie stają się symbolem zdrowego trybu życia. Tymczasem Inspekcja Handlowa znalazła w tych produktach m.in. kokony owadów i pleśń. Katarzyna Bosacka demaskuje nieuczciwe sztuczki producentów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:05
Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów. Katarzyna zdradzi, które są lepsze: fermowe czy wiejskie, z ciemną czy z jasną skorupką, od zwykłej kury, zielononóżki, a może od przepiórki...
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:35
Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estrogenem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:10
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:45
Magda Gessler zdradza swoje sposoby na sprawienie, aby zwykły kotlet mielony nadawał się na romantyczną kolację we dwoje. Prowadząca przygotuje go w różnoraki sposób: z kaczki, cielęciny i jagnięciny.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:15
Magda Krzeptowska mieszka na Podhalu. Wraz z piątką dzieci uwielbia gotowani. Pokaże, jak zrobić omlet z oscypkiem, zupę z leśnych grzybów i szybką zapiekankę z kurczakiem.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:45
Dla Ilony Sznajder-Jabłońskiej gotowanie to pasja, ale też zawód. Kobieta jest nauczycielem w technikum o profilu gastronomicznym. W domu zaś z pomocą córki Leny szykuje różnorodne potrawy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:15
Tadeusz Muller przyrządzi smakowite dania z selera. Zajrzy na farmę Krzysztofa i Ani, by dowiedzieć się nieco więcej o uprawie tego warzywa. Zaserwuje im zaskakującą zupę z selera podaną w selerze.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:45
Tadeusz Muller porozmawia o sposobie uprawy i właściwościach pora z Krzysztofem Stecem, właścicielem gospodarstwa w Ołtarzewie. W jego szklarni przyrządzi sałatkę z pora i fasoli podaną z kurkami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:15
Widzowie poznają bliżej kulinarny gust Joanny Przetakiewicz. Zaskoczy ich danie, bez którego szefowa domu mody nie może żyć. Labraks w sosie muślinowym z pomarańczą i zupa z grzybami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:45
Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację 'GierKrówkę', która leży przy słynnej DK1. Lokal prowadzony jest przez młode małżeństwo. Szef kuchni Karol wraz z Tomaszem przyrządzą poliki wołowe.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:15
Tomek składa wizytę Łukaszowi Ancypie, swojemu koledze, który na Podlasiu prowadzi 'Karczmę pod Sokołem'. Razem przyrządzą wołową świecę z kumpakiem. Tomek zaprezentuje przepis na babkę ziemniaczaną.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:45
Tomasz Jakubiak odwiedza restaurację Stół i Wół, która słynie z pysznych burgerów i steków. Wraz z szefem kuchni Maciejem przyrządzi burger po lubelsku. Menadżer wyjaśni, jak przygotowuje się steki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Tomasz odwiedzi małopolską restaurację Gęś w Dymie, którą prowadzi utalentowany szef kuchni Marcin Pławecki. Razem przygotują gęsie żołądki. Prowadzący zaproponuje też omlet z cielęciną.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:45
Kuchnię Mary McCartney odwiedza aktorka, Liv Tyler. Razem przyrządzają Nachos Ultimate Chili 'Ser' wraz z bezmięsnym chili i dodatkami. Dodatkowo prowadząca zdradzi m.in. przepis na makaron z kurkumą.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:25
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:25
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. Siejąca postrach na konkursach kulinarnych mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:30
Prowadzący zlecają młodym cukiernikom wykonanie ciasta w wybranym przez siebie smaku. Wypiek muszą udekorować tak, aby miał kosmatą teksturę.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:25
Adam Richman przemierza świat, odkrywając najbardziej wyjątkowe potrawy na świecie. Znajduje dania, których nie spróbuje się nigdzie indziej w miejscach, gdzie nikt się ich nie spodziewa.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:00
Sunny Anderson wraz z grupą zagorzałych miłośników jedzenia dyskutują o swoich ulubionych potrawach. Prowadząca przyznaje punkty tym rozmówcom, których argumenty uznaje za najbardziej przekonujące.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:35
Uczestnicy muszą przyrządzić danie będące ich wizytówką, coś, w czym mają już wprawę i przez co mogą pokazać cały swój talent.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:10
Jedna z cukierni tworzy ciasto z suchym lodem inspirowane podróżą poślubną pewnej pary. Z kolei wyjątkowy tort Route 66 został wyrzeźbiony specjalnie dla legendy muzyki z Teksasu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:40
Czwórka kucharzy rywalizuje ze sobą w sztuce gotowania. Akcja tego kulinarnego turnieju dzieje się w sklepie. Nad całością czuwa Guy Fieri.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:45
Gabriele Bonci przychodzi z pomocą trzem zmagającym się z problemami piekarzom pizzy i chleba w jednym z włoskich miast. Prowadzący wybiera dwóch kucharzy, którzy biorą udział w pojedynku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:00
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:00
Prowadząca Lorraine Pascale sprawdza, czy utalentowany piekarz domowy może wyprzedzić profesjonalistę, czy też zawodowcy mają umiejętności, których żaden amator nie mógłby dorównać.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:00
Prowadząca Lorraine Pascale sprawdza, czy utalentowany piekarz domowy może wyprzedzić profesjonalistę, czy też zawodowcy mają umiejętności, których żaden amator nie mógłby dorównać.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:00
Słodkości w wydaniu Olgi i Agaty to prawdziwa gratka. Coś dla siebie znajdą w tym odcinku także amatorzy kwaśnych smaków - m.in. cytrynowe torciki z bazyliowym syropem i lemon curd.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:30
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...