Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/9)

magazyn kulinarny Polska 2017  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Magda Gessler zdradza swoje sposoby na sprawienie, aby zwykły kotlet mielony nadawał się na romantyczną kolację we dwoje. Prowadząca przygotuje go w różnoraki sposób: z kaczki, cielęciny i jagnięciny.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

Magda Gessler zdradza swoje sposoby na sprawienie, aby zwykły kotlet mielony nadawał się na romantyczną kolację we dwoje. Prowadząca przygotuje go w różnoraki sposób: z kaczki, cielęciny i jagnięciny. Każda odsłona będzie podana w towarzystwie pysznych sałatek. Prowadząca zda się na oryginalne połączenia smakowe. Mielonego z kaczki poda z dodatkiem ziaren granatu i ajwaru, kotleta z kaczki zaserwuje z papryką i burakami, cielęcego zaś - z gruszką. W menu znajdzie się też tradycyjna sałatka na bazie tuńczyka z puszki. W potrawie znajdą się też pomidory, fasolka szparagowa, groszek, cebula, seler naciowy i inne składniki.

Twórcy

Ładuję...