Ewa gotuje (404)

magazyn kulinarny Polska 2020  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Prowadząca stawia na dania hinduskie. Przyrządzi potrawę o nazwie kiczeri, która ponoć gwarantuje oczyszczenie organizmu. Następnie Ewa poda pierożki faszerowane kawałkami kurczaka i warzywami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.

Tym razem prowadząca stawia na dania hinduskie. Przyrządzi potrawę o nazwie kiczeri, która ponoć gwarantuje oczyszczenie organizmu. Następnie Ewa poda pierożki drożdżowe faszerowane kawałkami kurczaka i warzywami. Po obiedzie przyjdzie pora na deser. Prowadząca zdradzi, jak przygotować sernik z galaretką wiśniową. Będzie też kiszonka z kaszy gryczanej z dodatkiem czosnku.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...