Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Pt 18.04 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (402)
Czw, 17.04 2:30
Ewa gotuje (360)
Czw, 17.04 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (361)
Czw, 17.04 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (344)
Czw, 17.04 7:10
Ewa gotuje (345)
Czw, 17.04 7:35
Ewa gotuje (362)
Pt, 18.04 2:45
Ewa gotuje (363)
Pt, 18.04 3:15
Ewa gotuje (346)
Pt, 18.04 7:10
Ewa gotuje (347)
Pt, 18.04 7:35
Ewa gotuje (364)
So, 19.04 2:45