Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Nd 11.05 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (424)
So, 10.05 2:30
Ewa gotuje (400)
So, 10.05 2:45
Ewa gotuje (401)
So, 10.05 3:15
Ewa gotuje (530)
So, 10.05 7:30
Ewa gotuje (531)
So, 10.05 8:00
Ewa gotuje (540)
So, 10.05 11:10
Ewa gotuje (425)
Nd, 11.05 2:30
Ewa gotuje (402)
Nd, 11.05 2:45
Ewa gotuje (432)
Nd, 11.05 10:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (426)
Pon, 12.05 2:30