Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Nd 8.12 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (346)
Pon, 25.11 7:10
Ewa gotuje (347)
Pon, 25.11 7:35
Ewa gotuje (390)
Wt, 26.11 2:25
Ewa gotuje (470)
Wt, 26.11 2:45
Ewa gotuje (471)
Wt, 26.11 3:15
Ewa gotuje (348)
Wt, 26.11 7:10
Ewa gotuje (349)
Wt, 26.11 7:35
Ewa gotuje (391)
Śr, 27.11 2:20
Ewa gotuje (472)
Śr, 27.11 2:45
Ewa gotuje (473)
Śr, 27.11 3:15