Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (438)
So, 11.05 2:45
Ewa gotuje (439)
So, 11.05 3:15
Ewa gotuje (507)
So, 11.05 6:00
Ewa gotuje (512)
So, 11.05 10:10
Ewa gotuje (503)
So, 11.05 11:30
Ewa gotuje (362)
So, 11.05 16:50
Ewa gotuje (440)
Nd, 12.05 3:15
Ewa gotuje (441)
Nd, 12.05 3:45
Ewa gotuje (508)
Nd, 12.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (363)
Nd, 12.05 16:50