Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (450)
Nd, 08.06 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (451)
Nd, 08.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (448)
Nd, 08.06 2:45
Ewa gotuje (449)
Nd, 08.06 3:15
Ewa gotuje (436)
Nd, 08.06 11:00
Ewa gotuje (437)
Nd, 08.06 11:30
Ewa gotuje (452)
Pon, 09.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (453)
Wt, 10.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (495)
Wt, 10.06 4:10
Ewa gotuje (454)
Śr, 11.06 2:30
i 1 późniejsza emisja