Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (383)
Czw, 03.07 2:00
Ewa gotuje (384)
Czw, 03.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (490)
Czw, 03.07 2:45
Ewa gotuje (491)
Czw, 03.07 3:10
Ewa gotuje (502)
Czw, 03.07 4:05
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (296)
Czw, 03.07 7:30
Ewa gotuje (385)
Pt, 04.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pt, 04.07 2:45
Ewa gotuje (493)
Pt, 04.07 3:10
Ewa gotuje (297)
Pt, 04.07 7:30