Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (412)
Nd, 26.10 2:00
Ewa gotuje (413)
Nd, 26.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (341)
Nd, 26.10 3:05
Ewa gotuje (342)
Nd, 26.10 3:30
Ewa gotuje (457)
Nd, 26.10 10:50
Ewa gotuje (414)
Pon, 27.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (466)
Pon, 27.10 7:30
Ewa gotuje (415)
Wt, 28.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (343)
Wt, 28.10 2:35
Ewa gotuje (344)
Wt, 28.10 3:05