Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (428)
Pon, 06.01 1:55
Ewa gotuje (429)
Pon, 06.01 2:30
Ewa gotuje (406)
Pon, 06.01 7:10
Ewa gotuje (407)
Pon, 06.01 7:35
Ewa gotuje (430)
Wt, 07.01 2:20
Ewa gotuje (523)
Wt, 07.01 2:45
Ewa gotuje (524)
Wt, 07.01 3:15
Ewa gotuje (408)
Wt, 07.01 7:10
Ewa gotuje (409)
Wt, 07.01 7:35
Ewa gotuje (431)
Śr, 08.01 2:25