Ewa gotuje (403)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Prowadząca przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z warzywami, a na deser - tartę migdałową z morelami. Podpowie, jak zamarynować cebulę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa przygotuje zupę pieprzową z soczewicą i mlekiem kokosowym. Na drugie danie zaserwuje kaszę bulgur z jesiennymi warzywami, a na deser poda tartę migdałową z morelami. Podpowie też, jak zamarynować cebulę - sekret stanowi ocet jabłkowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (517)
So, 15.03 2:45
Ewa gotuje (518)
So, 15.03 3:15
Ewa gotuje (522)
So, 15.03 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (523)
So, 15.03 8:00
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (534)
So, 15.03 11:00
Ewa gotuje (373)
Nd, 16.03 2:30
Ewa gotuje (519)
Nd, 16.03 2:45
Ewa gotuje (520)
Nd, 16.03 3:15
Ewa gotuje (512)
Nd, 16.03 10:50
Ewa gotuje (513)
Nd, 16.03 11:20