Food NetworkProgram TV na Piątek 20.06.2025
| 6:00 |
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
|---|---|
| 6:35 |
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
| 7:10 |
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
| 7:45 |
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
|
|
|
|
| 8:20 |
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
|
| 8:50 |
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
|
| 9:25 |
Na stole zagości spaghetti a'la carbonara. Prowadząca wzbogaci je o wędzoną słoninę i szynkę prosciutto. Druga propozycja to kurczak faszerowany w hiszpańskiej tapenadzie.
|
| 9:55 |
Magda Gessler zaserwuje dorsza z vongole oraz z puree ziemniaczanym z porami i smażonymi karczochami. Według restauratorki dorsz musi znaleźć się w każdej kuchni.
|
| 10:30 |
Prowadząca robi knedle z morelami i marcepanem. Morele - jak się okazuje - to afrodyzjaki, podobnie jak goździki, z których zalewę przygotuje Magda. Doda do niej cynamon i aromat kwiatów pomarańczy.
|
| 11:05 |
Szefowa kuchni, Tregaye Fraser z Atlanty, każdej zrobionej przez siebie potrawie nadaje charakterystyczny rys. Swoje wyjątkowe dania serwuje rodzinie i przyjaciołom.
|
| 11:35 |
Szefowa kuchni, Tregaye Fraser z Atlanty, każdej zrobionej przez siebie potrawie nadaje charakterystyczny rys. Swoje wyjątkowe dania serwuje rodzinie i przyjaciołom.
|
| 12:10 |
Bobby Flay zdradza swój sekret na uzyskanie wędzonego smaku w taco z baraniny ze świeżą salsą. Przyrządza też taco z grzybami i warzywami. Do tego podaje sałatkę oraz dzbanek brazylijskiej lemoniady.
|
| 12:40 |
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
|
| 13:10 |
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
| 14:10 |
Jesse Palmer zaprasza dziesięciu najlepszych piekarzy, którzy chcą wykazać się swoimi umiejętnościami kulinarnymi, wykorzystując świeże składniki, atmosferę beztroski i wakacyjny klimat.
|
| 15:10 |
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
| 15:40 |
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
| 16:15 |
Jagna Niedzielska dzieli się z uczestniczkami programu przepisem na azjatyckie danie w stylu zero waste. Ma też przysmaki dla ich psa. Omawia terminy przydatności jedzenia do spożycia.
|
| 16:50 |
Propozycje na spotkanie w kobiecym gronie. Prowadząca przygotuje hummus marchewkowy z pałeczkami z ciasta francuskiego. Kolejną potrawą będzie zapiekanka. Na koniec poda ciastko z płynną czekoladą.
|
| 17:25 |
Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
|
| 18:00 |
U podnóża Babiej Góry znajduje się wieś Zawoja. Witek otworzył tu karczmę Styrnol. Regionalne jedzenie cieszyło się wielkim powodzeniem wśród gości. Właściciel jednak przestał doglądać interesu.
|
| 19:00 |
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
| 20:00 |
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
| 21:05 |
Duff Goldman i Kardea Brown zapraszają dwunastu młodych cukierników do rywalizacji. Każde zadanie inspirowane jest światem natury. Zawodnicy tworzą słodkie dzieła, nawiązujące do jednego ze zwierząt.
|
| 22:10 |
Sylwia uwielbia zwierzęta, a jej prawdziwą pasją są pandy. W domu dziewczyny można znaleźć wiele gadżetów z tymi misiami. O względy bohaterki odcinka będzie zabiegał m.in. instruktor krav magi.
|
| 23:15 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
| 0:15 |
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
| 0:50 |
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
| 1:50 |
Bobby Flay zdradza swój sekret na uzyskanie wędzonego smaku w taco z baraniny ze świeżą salsą. Przyrządza też taco z grzybami i warzywami. Do tego podaje sałatkę oraz dzbanek brazylijskiej lemoniady.
|
| 2:20 |
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
|
| 2:50 |
Jesse Palmer zaprasza dziesięciu najlepszych piekarzy, którzy chcą wykazać się swoimi umiejętnościami kulinarnymi, wykorzystując świeże składniki, atmosferę beztroski i wakacyjny klimat.
|
| 3:50 |
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
| 5:00 |
W wieprzowinie znajdują się ogromne ilości nasyconych kwasów tłuszczowych. Wywołują one zmiany w tętnicach, sercu czy mózgu. Kasia zaprosi na badanie rodzinę, która co dwa miesiące kupuje pół świni.
|
| 5:45 |
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
















