Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8)

magazyn kulinarny Polska 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Na stole zagości spaghetti a'la carbonara. Prowadząca wzbogaci je o wędzoną słoninę i szynkę prosciutto. Druga propozycja to kurczak faszerowany w hiszpańskiej tapenadzie.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

Kreatorka smaku, Magda Gessler, serwuje spaghetti a'la carbonara. Prawidłowe przyrządzenie pasty nie jest łatwe, a podstawą jej smaku jest dobrze ugotowany makaron. Prowadząca wzbogaca danie o wędzoną słoninę i szynkę prosciutto. Druga propozycja jest czasochłonna. To słynny kurczak faszerowany w hiszpańskiej tapenadzie i podawany z sałatą z pomidorów oraz pieczonej papryki. To idealna propozycja na romantyczną kolację.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...