Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8)
W skrócie
Na stole zagości spaghetti a'la carbonara. Prowadząca wzbogaci je o wędzoną słoninę i szynkę prosciutto. Druga propozycja to kurczak faszerowany w hiszpańskiej tapenadzie.
Oglądaj w telewizji
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Kreatorka smaku, Magda Gessler, serwuje spaghetti a'la carbonara. Prawidłowe przyrządzenie pasty nie jest łatwe, a podstawą jej smaku jest dobrze ugotowany makaron. Prowadząca wzbogaca danie o wędzoną słoninę i szynkę prosciutto. Druga propozycja jest czasochłonna. To słynny kurczak faszerowany w hiszpańskiej tapenadzie i podawany z sałatą z pomidorów oraz pieczonej papryki. To idealna propozycja na romantyczną kolację.