Mania grillowania z Bobbym Flayem (1/13)
(Grill It! With Bobby Flay)
magazyn kulinarny USA
W skrócie
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
Oglądaj w telewizji
Nd 4.05 8:30
Food Network
Pon 5.05 1:15
Food Network
Opis
Słynny szef kuchni, Bobby Flay, demonstruje swoje zdolności grillowania, przygotowując rozmaite dania i dzieląc się swoimi kulinarnymi sztuczkami.
Widzowie poznają receptury na różnorodne i smaczne potrawy z rusztu. W tym odcinku szef kuchni Bobby Flay przygotowuje typowo amerykańskie menu. Przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem, z dodatkiem musztardy chrzanowej i keczupu. Kolejnymi specjałami odcinka są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
Twórcy
Zobacz także
Mania grillowania z Bobbym Flayem (2/13)
Nd, 04.05 9:00
i 1 późniejsza emisja
Mania grillowania z Bobbym Flayem (3/13)
Nd, 04.05 9:35
i 1 późniejsza emisja
Mania grillowania z Bobbym Flayem (4/13)
Nd, 04.05 10:05
i 1 późniejsza emisja
Mania grillowania z Bobbym Flayem (5/13)
Nd, 04.05 10:40
i 1 późniejsza emisja
Mania grillowania z Bobbym Flayem (6/13)
Pon, 05.05 3:25
Mania grillowania z Bobbym Flayem (7/13)
Pon, 05.05 3:50