Mania grillowania z Bobbym Flayem (1/13)
(Grill It! With Bobby Flay)
magazyn kulinarny USA
W skrócie
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Słynny szef kuchni, Bobby Flay, demonstruje swoje zdolności grillowania, przygotowując rozmaite dania i dzieląc się swoimi kulinarnymi sztuczkami.
Widzowie poznają receptury na różnorodne i smaczne potrawy z rusztu. W tym odcinku szef kuchni Bobby Flay przygotowuje typowo amerykańskie menu. Przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem, z dodatkiem musztardy chrzanowej i keczupu. Kolejnymi specjałami odcinka są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.