Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 10.02.2025
6:00 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
---|---|
6:35 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
7:10 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
7:50 |
Guy Fieri przemierza kraj, poszukując przykładów biesiadowania w dawnym stylu. Przy okazji odkrywa w amerykańskiej tradycji kulinarnej korzenie międzynarodowe - od smaku meksykańskiego po libański.
|
|
|
8:20 |
Guy Fieri przemierza kraj, poszukując przykładów biesiadowania w dawnym stylu. Przy okazji odkrywa w amerykańskiej tradycji kulinarnej korzenie międzynarodowe - od smaku meksykańskiego po libański.
|
8:50 |
Guy Fieri przemierza kraj, poszukując przykładów biesiadowania w dawnym stylu. Przy okazji odkrywa w amerykańskiej tradycji kulinarnej korzenie międzynarodowe - od smaku meksykańskiego po libański.
|
9:20 |
Kolejnym przystankiem w podróży Roberta Makłowicza jest Truskawiec, najsłynniejsze ukraińskie uzdrowisko. Kucharz odnajduje tam chleb pieczony na liściach kapusty, strudle i torcik truskawkowy.
|
9:55 |
Robert Makłowicz dociera do miasta Brody, wschodniego pogranicza dawnej Galicji, w którym urodził się Joseph Roth. W Podhorcach kucharz przyrządza zupę sprzed wieków - barszcz zielony.
|
10:30 |
Miasto Ałmaty, choć nie jest już stolicą Kazachstanu, pozostaje największą aglomeracją w kraju. Zjeżdżając kolejką linową ze stacji narciarskiej do miasta, Robert odkrywa jego kulinarne wizytówki.
|
11:05 |
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
|
11:35 |
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
|
12:10 |
Mistrzyni kuchni, Alex Guarnaschelli, staje do kulinarnej rywalizacji z najlepszymi kucharzami z całego kraju, podejmując różnorodne wyzwania i starając się zdobyć uznanie sędziów.
|
13:10 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
14:10 |
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
15:10 |
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
|
16:15 |
Anna prezentuje potrawy dla amatorów kuchni dietetycznej i lekkostrawnej. Zdradza przepis na pożywny omlet. Na obiad przygotuje kurczaka z pieczonymi warzywami. Na koniec propozycja dla amatorów ryb.
|
16:50 |
Anna Starmach podpowie, jak szybko zrobić pożywne przekąski na lunch i nie tylko. Batony owsiane zapewnią energię na cały dzień. Sałatka z soczewicy z awokado i oscypkiem jest bardzo zdrowa.
|
17:25 |
Prowadząca zdradzi przepis na panierowany ser camembert z konfiturą z cebuli. Następnie przyrządzi warzywa z patelni. Danie to poda z aromatyczną bułką tartą połączoną z czosnkiem i papryczką chilli.
|
18:00 |
Zoë François przedstawia swoje ulubione przepisy, od łatwych dań głównych po pyszne desery. W kuchni towarzyszą jej przyjaciele i rodzina.
|
18:30 |
Zoë François przedstawia swoje ulubione przepisy, od łatwych dań głównych po pyszne desery. W kuchni towarzyszą jej przyjaciele i rodzina.
|
19:05 |
Krzysiek jest młodym i dobrze wychowanym mężczyzną, który sprawia, że każda kobieta może czuć się bezpiecznie w jego obecności. Pasjonuje się sztukami walki i trenuje je już od dziecka.
|
20:05 |
Paulina i Andrzej otworzyli restaurację Garnuszek w Łodygowicach. Początki były obiecujące, jednak z czasem goście zaczęli przychodzić tylko na tanie obiady. Zmiana karty dań nie poprawiła sytuacji.
|
21:10 |
Szefowa kuchni, Kathy Fang, specjalizuje się w daniach typu fusion. Jej marzeniem i ambicją jest stworzenie dań, które wykraczają poza kuchnię chińską. Wraz z ojcem stara się rozwijać restaurację.
|
22:15 |
Ewa, energiczna, lecz skromna mieszkanka Warszawy, zajrzy do mieszkań trzech mężczyzn i na podstawie tego, co tam znajdzie, spróbuje ocenić ich właścicieli. Z dwoma z nich spotka się na kolacji.
|
23:15 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
0:20 |
Marco Bianchi pokazuje, jakim rodzajem jedzenia pobudzić neurony i poprawić koncentrację. W menu proponuje owies, makrelę z kwasami omega-3, antystresowe awokado i buraki oraz kwercetynę z jabłek.
|
0:55 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
1:55 |
Mistrzyni kuchni, Alex Guarnaschelli, staje do kulinarnej rywalizacji z najlepszymi kucharzami z całego kraju, podejmując różnorodne wyzwania i starając się zdobyć uznanie sędziów.
|
2:45 |
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
3:30 |
Zestawienie lokali, które trzeba zobaczyć w Stanach Zjednoczonych, by zdobyć jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
|
4:15 |
Katarzyna Bosacka sprawdzi, jak powinna być oznakowana żywność ekologiczna oraz kto wydaje certyfikaty świadczące o jej jakości. W segmencie poświęconym kupowaniu będzie mowa o walizkach.
|
4:50 |
Szefowa kuchni, Kathy Fang, specjalizuje się w daniach typu fusion. Jej marzeniem i ambicją jest stworzenie dań, które wykraczają poza kuchnię chińską. Wraz z ojcem stara się rozwijać restaurację.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.