Teleman

Pyszne 25 (7/8)

magazyn kulinarny Polska 2015
zdjęcie

Emisje w TV

Program archiwalny.

Prowadząca zdradzi przepis na panierowany ser camembert z konfiturą z cebuli. Następnie przyrządzi warzywa z patelni. Danie to poda z aromatyczną bułką tartą połączoną z czosnkiem i papryczką chilli. Ania udowodni, że przygotowanie wykwintnych dań wcale nie musi być skomplikowane i kosztowne. Na początek zdradzi przepis na wyśmienity panierowany ser camembert z konfiturą z cebuli, którą przygotuje własnoręcznie. Następnie przyrządzi potrawę prostą, ale jednocześnie bardzo wyrafinowaną i zdrową, czyli warzywa z patelni. Danie to poda z niezwykłym dodatkiem, czyli aromatyczną bułką tartą połączoną z czosnkiem, natką pietruszki i pikantną papryczką chilli. Na koniec coś dla miłośników słodkości. Widzowie poznają przepis na jeden z ulubionych francuskich deserów Ani - profiterolki - małe ptysie podawane z czekoladą i bitą śmietaną.

Zobacz także

Ładuję...