Pyszne 25 (6/12)

magazyn kulinarny Polska 2014  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Anna Starmach udowodnia, że dietetyczne potrawy mogą być smaczne i łatwe w przygotowaniu. Proponuje azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy i lekkostrawne gazpacho z arbuzem.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Anna Starmach zaprezentuje dania, które można przygotować w 25 minut i za nie więcej niż 25 złotych. W każdym odcinku przedstawi trzy autorskie przepisy na różne specjalne okazje. Podpowie, jak przyrządzić smaczne, ciekawe i nietypowe przekąski na podróż. Znajdzie się też coś na okazje specjalne, typu urodziny, babski wieczór, romantyczna kolacja czy lunch do pracy. W trzeciej edycji programu prowadząca zaprezentuje kuchnię szybką, tanią i oczywiście smaczną. Udowodni wszystkim niedowiarkom, że do wyczarowania kulinarnych cudów nie jest potrzebny ani wypchany portfel, ani ogromna ilość czasu.

Anna Starmach udowodni, że dietetyczne potrawy wcale nie muszą należeć do niesmacznych, a już na pewno do trudnych w przygotowaniu i drogich. Pierwszą propozycją będą azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy. Specjalistka przygotuje też lekkostrawne gazpacho z dodatkiem orzeźwiającego arbuza. Na koniec zaserwuje pstrąga pieczonego ze świeżymi ziołami.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...