Pyszne 25 (4/12)

magazyn kulinarny Polska 2014  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Anna Starmach zaprezentuje szybki posiłek do pracy. Przyrządzi podpłomyki z dodatkiem kurczaka, sałatkę wietnamską z makaronem ryżowym i kiełkami soi oraz kuskus z grillowaną piersią indyka.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Anna Starmach zaprezentuje dania, które można przygotować w 25 minut i za nie więcej niż 25 złotych. W każdym odcinku przedstawi trzy autorskie przepisy na różne specjalne okazje. Podpowie, jak przyrządzić smaczne, ciekawe i nietypowe przekąski na podróż. Znajdzie się też coś na okazje specjalne, typu urodziny, babski wieczór, romantyczna kolacja czy lunch do pracy. W trzeciej edycji programu prowadząca zaprezentuje kuchnię szybką, tanią i oczywiście smaczną. Udowodni wszystkim niedowiarkom, że do wyczarowania kulinarnych cudów nie jest potrzebny ani wypchany portfel, ani ogromna ilość czasu.

Anna Starmach zaprezentuje, jak przygotować szybki i niedrogi lunch, który można zabrać ze sobą do pracy. Na początek przyrządzi podpłomyki z dodatkiem kurczaka, sałaty i własnoręcznie przyrządzonego guacamole. Kolejną potrawą do odgrzania w pracy lub zjedzenia na zimno będzie sałatka wietnamska z makaronem ryżowym i kiełkami soi. A na koniec specjalistka zaserwuje pyszny ziołowy kuskus z grillowaną piersią indyka.

Twórcy

Ładuję...