Teleman

Pyszne 25 (5/8)

magazyn kulinarny Polska 2015
zdjęcie

Emisje w TV

Program archiwalny.

Anna prezentuje potrawy dla amatorów kuchni dietetycznej i lekkostrawnej. Zdradza przepis na pożywny omlet. Na obiad przygotuje kurczaka z pieczonymi warzywami. Na koniec propozycja dla amatorów ryb. Kolejny odcinek Ania Starmach dedykuje wszystkim tym, którzy myślą o zrzuceniu kilku kilogramów oraz amatorom kuchni dietetycznej i lekkostrawnej. W imię zasady, że śniadanie to najważniejszy posiłek, prowadząca zdradzi przepis na pożywny omlet z szynką, pomidorkami i kiełkami. Do takiego dania najlepiej pasują chrupiące grzanki z pieczywa razowego. Po lekkim śniadaniu czas na niskokaloryczny, a jednocześnie pełnowartościowy obiad. Najzdrowsze są warzywa sezonowe, dlatego Ania przygotuje rozmarynowego kurczaka z pieczonymi warzywami korzeniowymi. Na koniec propozycja dla amatorów ryb. Widzowie dowiedzą się, jak przyrządzić aromatycznego pstrąga. Prowadząca upiecze rybę w soli.

Zobacz także

Ładuję...