Food NetworkProgram TV na Niedziela 16.10.2022

Niedziela 16.10
Od teraz
5:55
Prowadząca szykuje dania idealne na pierwsza randkę: lasagne z karczochami, filety z czerwonym pieprzem i ciasto red velvet.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:30
Siedmioro niezwykle utalentowanych dzieci mierzy się z różnymi wyzwaniami kulinarnymi, aby zostać następną Food Network Star. Program prowadzą Tia Mowry i Donal Skehan.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:30
Nadchodzi długo wyczekiwany dzień wielkiego finału siódmej edycji. Do kuchni powrócą wszyscy uczestnicy, żeby stanąć do pełnej zabawy kulinarnej rywalizacji razem z jurorami oraz gośćmi.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:05
Bakalie stają się symbolem zdrowego trybu życia. Tymczasem Inspekcja Handlowa znalazła w tych produktach m.in. kokony owadów i pleśń. Katarzyna Bosacka demaskuje nieuczciwe sztuczki producentów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:35
Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów. Katarzyna zdradzi, które są lepsze: fermowe czy wiejskie, z ciemną czy z jasną skorupką, od zwykłej kury, zielononóżki, a może od przepiórki...
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:05
Polacy kochają grillowanie. Katarzyna Bosacka zdradzi, czy potrawy z rusztu są rakotwórcze. Przyjrzy się również sklepowym doprawionym mięsom i gotowym mieszankom przypraw do grilla.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:35
Podczas wyprawy do Phnom Penh Robert Makłowicz odwiedza miejskie targi. Kupuje naczynia do gotowania, przebiera w wiktuałach i podziwia kolonialną francuską architekturę. Gości w pałacu królewskim.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:10
Robert Makłowicz zmierza do miasta Ban Lung. Trafia na historyczny szlak Ho-Chi-Minha i przypomina wydarzenia wojny wietnamskiej. Ogląda plantację nerkowców. Podaje przepis na sałatkę z mango.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:45
Magda Gessler zdradzi przepis na kubańską potrawę na bazie bananów i ryżu z czarną fasolą. Prowadząca przyrządzi też siekane kotlety z bananem, cebulą oraz jabłkiem. Oprócz tego pojawi się risotto.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:15
Prowadzący przygotowują m.in. słodkie ciasteczka z masłem orzechowym. Następnie wykorzystują aromatyczną czekoladę do przyrządzenia amerykańskich ciastek - piegusków oraz lava cake.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:45
Widzowie poznają przepisy na czekoladowy mus z kruszonką oraz nowojorski sernik z mango i marakują. Prowadzący pokażą, jak przygotować lekki krem bawarski oraz tort owocowy bez pieczenia.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:15
Jakub Porada odkrywa przed widzami najciekawsze miasta i miejsca na weekendowe wyprawy. Przedstawia malownicze ośrodki wypoczynkowe oraz zakątki z piękną przyrodą i regionalnymi potrawami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:45
Tadeusz Müller tym razem zgłębi tajemnice, jakie skrywa popularna marchewka. Prowadzący m.in. porozmawia z Bogusławem, uprawiającym marchew w Umiastowie niedaleko Ożarowa Mazowieckiego.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:15
Tomasz Jakubiak zdradzi swoje sposoby na przyrządzenie pysznego grillowanego mięsa. Podsunie przepisy na kotleciki cielęce z konfiturą agrestową podane z plackami ziemniaczanymi i kapustą kiszoną.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:45
Tomasz Jakubiak pojedzie na Pojezierze Lubuskie. Skieruje się do Gościńca na Półwyspie. Zajrzy do restauracji dwóch sióstr, Martyny i Pauliny. Ich lokal rozsławił pieczony kurczak w ziołach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:15
Tomasz Jakubiak uda się na Śląsk, by spróbować tamtejszych potraw. Przygotuje faszerowane kapustą zrazy podane ze smażonymi kopytkami, a także gulasz cielęcy na białym winie i placku ziemniaczanym.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:45
Tomasz Jakubiak stawia na kuchnię inspirowaną Kaszubami. Zajrzy do Celbowa pod Puckiem, gdzie Marek prowadzi karczmę Nordowi Mol. Szefem kuchni jest tu Sławek, który zaproponuje gęś w cydrze.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Tomasz Jakubiak zdradzi swoje ulubione przepisy na dania z mięsa mielonego. Pokaże, jak je odpowiednio przygotować. Przyrządzi pieczeń rzymską oraz pulpety w sosie musztardowym.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:45
Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:20
Właściciele cukierni w Stanach Zjednoczonych zmagają się z wieloma kłopotami. Z pomocą przychodzi im nagradzana cukierniczka Stephanie Boswell, która zawsze potrafi znaleźć rozwiązanie problemów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:20
Dwunastu najmłodszych piekarzy przez 10 tygodni uczestniczy w rywalizacji, która sprawdza ich kulinarne umiejętności. Najbardziej utalentowany z nich zdobędzie nagrodę w wysokości 25 tysięcy dolarów.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:20
Utalentowani szefowie kuchni walczą o szansę na pokonanie Bobby'ego Flaya. Jeden z nich zostaje wybrany do rywalizacji z mistrzem, a jego atutem może być danie z niespodzianką.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:50
Utalentowani szefowie kuchni walczą o szansę na pokonanie Bobby'ego Flaya. Jeden z nich zostaje wybrany do rywalizacji z mistrzem, a jego atutem może być danie z niespodzianką.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:20
Prowadzący bada świat suszonych wodorostów i udowadnia, dlaczego powinny znaleźć się w każdej kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:00
Alton Brown bada pochodzenie składników pokarmowych, wyjaśnia zwyczaje kulinarne oraz prezentuje trendy w wyposażeniu kuchni. Program przerywany jest ciekawymi wstawkami i prostymi przepisami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:35
Pierwszych pięcioro uczestników programu przygotowuje od podstaw wyjątkowe danie. Następnie osoby biorące udział w rywalizacji przechodzą test smaku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:10
Vivian Chan i Zac Young rzucają wyzwanie trzem drużynom cukierników. Każdy zespół musi połączyć swoje ciasto węża ze słodkim przysmakiem z niespodzianką w środku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:40
Czwórka kucharzy rywalizuje ze sobą w sztuce gotowania. Akcja tego kulinarnego turnieju dzieje się w sklepie. Nad całością czuwa Guy Fieri.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:45
Siedmiu najlepszych rzeźbiarzy w kraju bierze udział w konkursie, gdzie materiałem do pracy są dynie. W każdym tygodniu mierzą się oni w dwóch wyzwaniach, które sprawdzają ich kreatywność i zręczność.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:45
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:45
Profesjonalni kucharze konkurują z amatorami o wysoką nagrodę pieniężną. Ich zmagania oceniają jurorzy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:45
Profesjonalni kucharze konkurują z amatorami o wysoką nagrodę pieniężną. Ich zmagania oceniają jurorzy.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:45
Olga powróci do swoich włoskich korzeni, a Agata da się wciągnąć w podróż przez smaki ze słonecznej Italii. Olga zdradzi, jak przygotowywać fantazyjne ravioli, a Agata ossobuco alla Milanese.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:15
Rozprawa z mitem rodzinnego obiadu poprzedzonego długimi przygotowaniami. Agata serwuje oryginalną zieloną zupę, a Olga aromatyczne steki z rostbefu. Na deser jest oryginalna szarlotka.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...