Sztuka mięsa (4/8)
magazyn kulinarny Polska 2020

Emisje w TV
Program archiwalny.
Autorski program kulinarny, w którym Tomek Jakubiak pokaże, jak z pomysłem przyrządzić i serwować wołowinę, wieprzowinę i drób. Złoży wizytę lokalnym hodowcom i odwiedzi ciekawe lokale gastronomiczne. Tomasz Jakubiak zdradzi swoje sposoby na przyrządzenie pysznego grillowanego mięsa. Podsunie przepisy na kotleciki cielęce z konfiturą agrestową podane z plackami ziemniaczanymi i kapustą kiszoną.
Zobacz także
Sztuka mięsa (4/12)
Nd, 17.01 16:15
i 4 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (5/12)
Nd, 17.01 16:45
i 3 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (1/12)
Wt, 19.01 17:00
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (2/12)
Wt, 19.01 17:35
i 3 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (3/12)
Wt, 19.01 18:05
i 3 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (6/12)
Nd, 24.01 16:45
