Sztuka mięsa (2/12)

magazyn kulinarny Polska 2019  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który poda żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.

Tomasz wyrusza do Trójmiasta, gdzie odwiedzi Meat Schak BBQ, które serwuje prawdziwie amerykańskie grillowane jedzenie. Jego właścicielem jest Wojtek, który zaserwuje prowadzącemu żeberka. Tomek zaś przygotuje burgera i smażonego dorsza panierowanego w orzechach.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...