Sztuka mięsa (11/12)
magazyn kulinarny Polska 2018

Oglądaj w telewizji
Wt 16.09 9:20
Food Network
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek przyrządza gulasz z serc drobiowych w sosie pomidorowo-śmietanowym. Pokaże także, jak zrobić wątróbkę z dodatkiem orzechów laskowych oraz miodu gryczanego.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (12)
Wt, 16.09 9:55
Sztuka mięsa (1/12)
Wt, 16.09 10:25
Sztuka mięsa (2/12)
Wt, 16.09 11:00
Sztuka mięsa (3/12)
Wt, 16.09 11:30
Sztuka mięsa (5/12)
Pt, 19.09 16:15
i 2 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (6/12)
Pt, 19.09 16:50
i 2 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (4/12)
Nd, 21.09 2:50
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (3/8)
Nd, 21.09 3:45
Sztuka mięsa (7/12)
Pon, 22.09 3:00
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (8/12)
Pon, 22.09 3:25
i 2 późniejsze emisje