Sztuka mięsa (11/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
Oglądaj w telewizji
Pt 19.12 16:15
Food Network
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek przyrządza gulasz z serc drobiowych w sosie pomidorowo-śmietanowym. Pokaże także, jak zrobić wątróbkę z dodatkiem orzechów laskowych oraz miodu gryczanego.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (12)
Pt, 19.12 16:50
Sztuka mięsa (10/12)
Pon, 22.12 16:15
Sztuka mięsa (11/12)
Pon, 22.12 16:50
Sztuka mięsa (12)
Pon, 22.12 17:25
Sztuka mięsa (1/12)
So, 27.12 14:20
Sztuka mięsa (1/12)
Nd, 28.12 15:10
Sztuka mięsa (2/12)
Nd, 28.12 15:40
Sztuka mięsa (5/12)
Nd, 28.12 16:10
Sztuka mięsa (6/12)
Nd, 28.12 16:40
Sztuka mięsa (3/12)
Nd, 28.12 17:10