Sztuka mięsa (8/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
Oglądaj w telewizji
Pon 8.09 2:40
Food Network
Wt 9.09 10:25
Food Network
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek demonstruje, jak zrobić przepyszną kaczkę w glazurze pomarańczowo-sojowej. Danie należy podać z sałatką błyskawiczną z selera naciowego, orzechów włoskich i jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (1/12)
Wt, 02.09 9:20
Sztuka mięsa (2/12)
Wt, 02.09 9:55
Sztuka mięsa (3/12)
Wt, 02.09 10:25
Sztuka mięsa (4/12)
Wt, 02.09 11:00
Sztuka mięsa (5/12)
Wt, 02.09 11:30
Sztuka mięsa (1/12)
Pt, 05.09 16:20
Sztuka mięsa (2/12)
Pt, 05.09 16:55
Sztuka mięsa (6/12)
Nd, 07.09 2:55
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (7/12)
Nd, 07.09 3:20
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (1/8)
Nd, 07.09 3:50