Sztuka mięsa (8/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
Oglądaj w telewizji
Pon 17.11 16:50
Food Network
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek demonstruje, jak zrobić przepyszną kaczkę w glazurze pomarańczowo-sojowej. Danie należy podać z sałatką błyskawiczną z selera naciowego, orzechów włoskich i jabłek.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (7/8)
Pt, 07.11 16:15
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (8)
Pt, 07.11 16:50
Sztuka mięsa (4/12)
Pon, 10.11 16:15
Sztuka mięsa (5/12)
Pon, 10.11 16:50
Sztuka mięsa (6/12)
Pon, 10.11 17:25
Sztuka mięsa (3/8)
Wt, 11.11 9:20
Sztuka mięsa (4/8)
Wt, 11.11 9:55
Sztuka mięsa (5/8)
Wt, 11.11 10:25
Sztuka mięsa (6/8)
Wt, 11.11 11:00
Sztuka mięsa (1/12)
Pt, 14.11 16:15