Sztuka mięsa (7/12)

magazyn kulinarny Polska 2019  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości podawana jest tu najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.

Tomasz Jakubiak odwiedza bistro mięsne w Warszawie, prowadzone przez Jurka Sobieniaka. Według gości w jego lokalu serwowana jest najlepsza kanapka z pastrami. Widzowie przekonają się, jak jest ona przyrządzana. Tomek w swojej kuchni pokaże zaś przepis na domowy lawasz z mięsem i flaki wołowe z cielęcymi pulpetami.

Twórcy

Ładuję...