Sztuka mięsa (12)
magazyn kulinarny Polska 2018
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek przyrządza cielęcinę w naleśniku z pieczarkowym sosem, zrobi także sznycle cielęce z jajkami i sałatką ziemniaczaną z dodatkiem chili.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (1/12)
Pon, 03.11 16:15
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (2/12)
Pon, 03.11 16:50
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (3/12)
Pon, 03.11 17:25
Sztuka mięsa (10/12)
Wt, 04.11 9:20
Sztuka mięsa (11/12)
Wt, 04.11 9:55
Sztuka mięsa (12)
Wt, 04.11 10:25
Sztuka mięsa (1/8)
Wt, 04.11 11:00
Sztuka mięsa (2/8)
Wt, 04.11 11:30
Sztuka mięsa (7/8)
Pt, 07.11 16:15
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (8)
Pt, 07.11 16:50