Sztuka mięsa (12)
magazyn kulinarny Polska 2018

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek przyrządza cielęcinę w naleśniku z pieczarkowym sosem, zrobi także sznycle cielęce z jajkami i sałatką ziemniaczaną z dodatkiem chili.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (4/12)
Pt, 15.08 16:15
Sztuka mięsa (5/12)
Pt, 15.08 16:50
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (6/12)
Pt, 15.08 17:25
Sztuka mięsa (7/12)
Pt, 22.08 16:15
Sztuka mięsa (8/12)
Pt, 22.08 16:50
Sztuka mięsa (9/12)
Pt, 22.08 17:25
Sztuka mięsa (1/12)
Nd, 24.08 3:05
Sztuka mięsa (2/12)
Nd, 24.08 3:35
Sztuka mięsa (1/8)
Nd, 24.08 4:40