Sztuka mięsa (12)
magazyn kulinarny Polska 2018

Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomek przyrządza cielęcinę w naleśniku z pieczarkowym sosem, zrobi także sznycle cielęce z jajkami i sałatką ziemniaczaną z dodatkiem chili.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (3/12)
Nd, 31.08 3:00
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (4/12)
Nd, 31.08 3:30
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (1/12)
Wt, 02.09 9:20
Sztuka mięsa (2/12)
Wt, 02.09 9:55
Sztuka mięsa (5/12)
Wt, 02.09 11:30
Sztuka mięsa (1/12)
Pt, 05.09 16:20
Sztuka mięsa (2/12)
Pt, 05.09 16:55
Sztuka mięsa (6/12)
Nd, 07.09 2:55
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (7/12)
Nd, 07.09 3:20
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (1/8)
Nd, 07.09 3:50