Sztuka mięsa (8)
magazyn kulinarny Polska 2020

Emisje w TV
Program archiwalny.
Autorski program kulinarny, w którym Tomek Jakubiak pokaże, jak z pomysłem przyrządzić i serwować wołowinę, wieprzowinę i drób. Złoży wizytę lokalnym hodowcom i odwiedzi ciekawe lokale gastronomiczne. Tomasz Jakubiak zdradzi swoje ulubione przepisy na dania z mięsa mielonego. Pokaże, jak je odpowiednio przygotować. Przyrządzi pieczeń rzymską oraz pulpety w sosie musztardowym.
Zobacz także
Sztuka mięsa (5/12)
Nd, 24.01 16:15
i 3 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (6/12)
Nd, 24.01 16:45
i 2 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (2/12)
Wt, 26.01 17:00
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (3/12)
Wt, 26.01 17:35
i 2 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (4/12)
Wt, 26.01 18:05
i 2 późniejsze emisje
Sztuka mięsa (7/12)
Nd, 31.01 16:45
