Ewa gotuje (171)

magazyn kulinarny Polska 2012  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz przyrządza zupę z brukwi oraz gęsie filety z sosem pomarańczowo-jabłkowym. Na deser jest poznański przysmak - rogale świętomarcińskie z białym makiem, orzechami i migdałami.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Ewa Wachowicz przyrządza zupę z brukwi oraz gęsie filety z sosem pomarańczowo-jabłkowym. Na deser będzie typowo poznański przysmak - rogale świętomarcińskie z białym makiem, orzechami włoskimi i migdałami.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...