Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
So 25.01 11:30
TV 4
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (439)
Czw, 16.01 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (419)
Czw, 16.01 2:45
Ewa gotuje (420)
Czw, 16.01 3:15
Ewa gotuje (422)
Czw, 16.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (423)
Czw, 16.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (424)
Pt, 17.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (425)
Pt, 17.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (441)
So, 18.01 2:25
Ewa gotuje (421)
So, 18.01 2:40
Ewa gotuje (531)
So, 18.01 7:30