Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
Wt 26.08 3:40
Polsat
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (328)
Pon, 18.08 7:30
Ewa gotuje (436)
Wt, 19.08 2:30
Ewa gotuje (448)
Wt, 19.08 2:45
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (449)
Wt, 19.08 3:10
Ewa gotuje (329)
Wt, 19.08 7:30
Ewa gotuje (437)
Śr, 20.08 2:30
Ewa gotuje (450)
Śr, 20.08 2:45
Ewa gotuje (451)
Śr, 20.08 3:10
Ewa gotuje (330)
Śr, 20.08 7:30
Ewa gotuje (438)
Czw, 21.08 2:30