Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (543)
Wt, 14.10 3:05
Ewa gotuje (513)
Wt, 14.10 3:55
Ewa gotuje (457)
Wt, 14.10 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (401)
Śr, 15.10 2:00
Ewa gotuje (402)
Śr, 15.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (544)
Śr, 15.10 2:35
Ewa gotuje (545)
Śr, 15.10 3:05
Ewa gotuje (458)
Śr, 15.10 7:30
Ewa gotuje (323)
Czw, 16.10 2:30
Ewa gotuje (403)
Czw, 16.10 2:30
i 1 późniejsza emisja