Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
Pt 27.12 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (527)
So, 14.12 8:00
i 3 późniejsze emisje
Ewa gotuje (529)
So, 14.12 11:55
Ewa gotuje (526)
So, 14.12 19:30
Ewa gotuje (408)
Nd, 15.12 2:25
Ewa gotuje (487)
Nd, 15.12 2:45
Ewa gotuje (488)
Nd, 15.12 3:15
Ewa gotuje (409)
Pon, 16.12 2:25
Ewa gotuje (376)
Pon, 16.12 7:10
Ewa gotuje (377)
Pon, 16.12 7:35
Ewa gotuje (410)
Wt, 17.12 2:25