Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (461)
Pon, 15.12 2:00
Ewa gotuje (462)
Pon, 15.12 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (463)
Wt, 16.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (420)
Wt, 16.12 2:45
Ewa gotuje (421)
Wt, 16.12 3:15
Ewa gotuje (464)
Śr, 17.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (422)
Śr, 17.12 2:45
Ewa gotuje (423)
Śr, 17.12 3:15
Ewa gotuje (465)
Czw, 18.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (424)
Czw, 18.12 2:45