Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
So 12.07 3:10
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (297)
Pt, 04.07 7:30
Ewa gotuje (385)
So, 05.07 2:00
Ewa gotuje (386)
So, 05.07 2:30
Ewa gotuje (494)
So, 05.07 2:45
Ewa gotuje (495)
So, 05.07 3:10
Ewa gotuje (538)
So, 05.07 7:30
Ewa gotuje (539)
So, 05.07 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (387)
Nd, 06.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (496)
Nd, 06.07 2:45
Ewa gotuje (497)
Nd, 06.07 3:10