Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
Nd 9.03 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (355)
Pon, 24.02 2:20
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (476)
Pon, 24.02 7:10
Ewa gotuje (477)
Pon, 24.02 7:35
Ewa gotuje (356)
Wt, 25.02 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (485)
Wt, 25.02 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Wt, 25.02 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (478)
Wt, 25.02 7:10
Ewa gotuje (479)
Wt, 25.02 7:35
Ewa gotuje (357)
Śr, 26.02 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (487)
Śr, 26.02 2:45
i 1 późniejsza emisja