Ewa gotuje (507)
magazyn kulinarny Polska 2024

W skrócie
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Mateusz Gessler przyrządza zupę paryską. Widzowie zobaczą też, jak przygotować łososia w cieście francuskim i waniliową panna cottę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Prowadząca prezentuje potrawy inspirowane kuchnią międzynarodową. Na pierwsze danie proponuje zupę paryską, którą przyrządza Mateusz Gessler. Następnie pokazuje, jak przygotować łososia w cieście francuskim. Smak ryby wzbogaci szpinak z parmezanem i serkiem śmietankowym. Na deser zaś Ewa Wachowicz poda włoski klasyk - waniliową panna cottę polaną sosem owocowym.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (413)
Nd, 27.07 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Nd, 27.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (530)
Nd, 27.07 2:45
Ewa gotuje (531)
Nd, 27.07 3:10
Ewa gotuje (444)
Nd, 27.07 10:50
Ewa gotuje (445)
Nd, 27.07 11:20
Ewa gotuje (415)
Pon, 28.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (313)
Pon, 28.07 7:30
Ewa gotuje (416)
Wt, 29.07 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (412)
Wt, 29.07 2:45