Ewa gotuje (412)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa spędza czas w pięknie scenerii polskich gór. To tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa spędza czas w pięknie ośnieżonej scenerii polskich gór. To właśnie tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem. Na drugie danie poda szwedzką zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem w sosie curry. Na deser zaś zaserwuje mus jabłkowy z kruszonką i bitą śmietaną.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (426)
So, 09.08 2:30
Ewa gotuje (432)
So, 09.08 2:45
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (433)
So, 09.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (543)
So, 09.08 7:30
Ewa gotuje (544)
So, 09.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (427)
Nd, 10.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (434)
Nd, 10.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (435)
Nd, 10.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Nd, 10.08 10:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (428)
Pon, 11.08 2:30
i 1 późniejsza emisja