Ewa gotuje (412)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Ewa spędza czas w pięknie scenerii polskich gór. To tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa spędza czas w pięknie ośnieżonej scenerii polskich gór. To właśnie tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem. Na drugie danie poda szwedzką zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem w sosie curry. Na deser zaś zaserwuje mus jabłkowy z kruszonką i bitą śmietaną.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
Czw, 09.01 2:30
Ewa gotuje (527)
Czw, 09.01 2:45
Ewa gotuje (528)
Czw, 09.01 3:15
Ewa gotuje (413)
Czw, 09.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (433)
Pt, 10.01 2:25
Ewa gotuje (529)
Pt, 10.01 2:45
Ewa gotuje (530)
Pt, 10.01 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (414)
Pt, 10.01 7:10
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (415)
Pt, 10.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (434)
So, 11.01 2:25