Ewa gotuje (412)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Ewa spędza czas w pięknie scenerii polskich gór. To tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa spędza czas w pięknie ośnieżonej scenerii polskich gór. To właśnie tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem. Na drugie danie poda szwedzką zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem w sosie curry. Na deser zaś zaserwuje mus jabłkowy z kruszonką i bitą śmietaną.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (465)
Pt, 19.12 2:00
Ewa gotuje (466)
Pt, 19.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (426)
Pt, 19.12 2:45
Ewa gotuje (427)
Pt, 19.12 3:15
Ewa gotuje (467)
So, 20.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (428)
So, 20.12 2:50
Ewa gotuje (429)
So, 20.12 3:20
Ewa gotuje (548)
So, 20.12 7:30
Ewa gotuje (549)
So, 20.12 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (561-ost.)
So, 20.12 11:30