Ewa gotuje (412)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa spędza czas w pięknie scenerii polskich gór. To tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa spędza czas w pięknie ośnieżonej scenerii polskich gór. To właśnie tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem. Na drugie danie poda szwedzką zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem w sosie curry. Na deser zaś zaserwuje mus jabłkowy z kruszonką i bitą śmietaną.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (370)
Śr, 12.03 2:30
Ewa gotuje (511)
Śr, 12.03 2:45
Ewa gotuje (512)
Śr, 12.03 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (500)
Śr, 12.03 7:10
Ewa gotuje (501)
Śr, 12.03 7:35
Ewa gotuje (371)
Czw, 13.03 2:30
Ewa gotuje (513)
Czw, 13.03 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (514)
Czw, 13.03 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (294)
Czw, 13.03 7:10
Ewa gotuje (295)
Czw, 13.03 7:35