Ewa gotuje (412)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa spędza czas w pięknie scenerii polskich gór. To tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa spędza czas w pięknie ośnieżonej scenerii polskich gór. To właśnie tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem. Na drugie danie poda szwedzką zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem w sosie curry. Na deser zaś zaserwuje mus jabłkowy z kruszonką i bitą śmietaną.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (446)
Wt, 03.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (438)
Wt, 03.06 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (439)
Wt, 03.06 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Śr, 04.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (440)
Śr, 04.06 2:45
Ewa gotuje (441)
Śr, 04.06 3:15
Ewa gotuje (448)
Czw, 05.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Czw, 05.06 2:45
Ewa gotuje (443)
Czw, 05.06 3:15
Ewa gotuje (493)
Czw, 05.06 4:10