Ewa gotuje (412)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Ewa spędza czas w pięknie scenerii polskich gór. To tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa spędza czas w pięknie ośnieżonej scenerii polskich gór. To właśnie tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem. Na drugie danie poda szwedzką zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem w sosie curry. Na deser zaś zaserwuje mus jabłkowy z kruszonką i bitą śmietaną.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (399)
Czw, 05.12 2:20
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Czw, 05.12 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (487)
Czw, 05.12 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (362)
Czw, 05.12 7:10
Ewa gotuje (363)
Czw, 05.12 7:35
Ewa gotuje (400)
Pt, 06.12 2:30
Ewa gotuje (488)
Pt, 06.12 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (489)
Pt, 06.12 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (364)
Pt, 06.12 7:10
Ewa gotuje (365)
Pt, 06.12 7:35