Ewa gotuje (412)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa spędza czas w pięknie scenerii polskich gór. To tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa spędza czas w pięknie ośnieżonej scenerii polskich gór. To właśnie tam przygotuje dania typowe dla półwyspu skandynawskiego. Najpierw ugotuje fińską zupę z pora i łososia, którą wzbogaci rodzimym pstrągiem. Na drugie danie poda szwedzką zapiekankę ziemniaczaną z kurczakiem w sosie curry. Na deser zaś zaserwuje mus jabłkowy z kruszonką i bitą śmietaną.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (467)
Wt, 24.06 2:30
Ewa gotuje (474)
Wt, 24.06 2:45
Ewa gotuje (475)
Wt, 24.06 3:15
Ewa gotuje (500)
Wt, 24.06 3:40
Ewa gotuje (468)
Śr, 25.06 2:30
Ewa gotuje (476)
Śr, 25.06 2:45
Ewa gotuje (477)
Śr, 25.06 3:15
Ewa gotuje (469)
Czw, 26.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (478)
Czw, 26.06 2:45
Ewa gotuje (479)
Czw, 26.06 3:15