Ewa gotuje (411)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
W świątecznym odcinku prowadząca pokaże, jak ratować sytuację, gdy zabraknie w domu majonezu. W tym celu przygotowuje specjalny sos. Korzystając z niego, Ewa ułoży warstwową sałatkę ze śledziem.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W świątecznym wydaniu programu prowadząca pokaże, jak ratować sytuację, gdy zabraknie w domu majonezu. W tym celu przygotowuje specjalny sos. Korzystając z niego, Ewa ułoży warstwową sałatkę ze śledziem. Później ugotuje zupę orzechową i upiecze schab w mleku i bulionie. Na deser poda zaś tort makowy z masą śmietanową i brzoskwiniami.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (371)
Czw, 13.03 2:30
Ewa gotuje (513)
Czw, 13.03 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (514)
Czw, 13.03 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (294)
Czw, 13.03 7:10
Ewa gotuje (295)
Czw, 13.03 7:35
Ewa gotuje (372)
Pt, 14.03 2:30
Ewa gotuje (515)
Pt, 14.03 2:45
Ewa gotuje (516)
Pt, 14.03 3:15
Ewa gotuje (296)
Pt, 14.03 7:10
Ewa gotuje (297)
Pt, 14.03 7:35