Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (409)
Pt, 25.04 2:30
Ewa gotuje (374)
Pt, 25.04 2:45
Ewa gotuje (375)
Pt, 25.04 3:15
Ewa gotuje (482)
Pt, 25.04 4:00
Ewa gotuje (356)
Pt, 25.04 7:10
Ewa gotuje (357)
Pt, 25.04 7:35
Ewa gotuje (410)
So, 26.04 2:30
Ewa gotuje (376)
So, 26.04 2:45
Ewa gotuje (377)
So, 26.04 3:15
Ewa gotuje (528)
So, 26.04 7:30