Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (426)
So, 09.08 2:30
Ewa gotuje (432)
So, 09.08 2:45
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (433)
So, 09.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (543)
So, 09.08 7:30
Ewa gotuje (544)
So, 09.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (427)
Nd, 10.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (434)
Nd, 10.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (435)
Nd, 10.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Nd, 10.08 10:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (428)
Pon, 11.08 2:30
i 1 późniejsza emisja