Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Nd 14.12 8:45
TV 4
Pon 15.12 2:00
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (462)
Pon, 15.12 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (463)
Wt, 16.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (420)
Wt, 16.12 2:45
Ewa gotuje (421)
Wt, 16.12 3:15
Ewa gotuje (464)
Śr, 17.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (422)
Śr, 17.12 2:45
Ewa gotuje (423)
Śr, 17.12 3:15
Ewa gotuje (465)
Czw, 18.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (424)
Czw, 18.12 2:45
Ewa gotuje (425)
Czw, 18.12 3:15