Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (385)
Pt, 22.11 0:00
Ewa gotuje (386)
Pt, 22.11 0:30
Ewa gotuje (344)
Pt, 22.11 7:10
Ewa gotuje (345)
Pt, 22.11 7:35
Ewa gotuje (387)
So, 23.11 2:30
Ewa gotuje (466)
So, 23.11 2:45
Ewa gotuje (467)
So, 23.11 3:15
Ewa gotuje (523)
So, 23.11 7:30
Ewa gotuje (524)
So, 23.11 8:00
i 3 późniejsze emisje
Ewa gotuje (526)
So, 23.11 11:30