Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (402)
So, 19.07 2:00
Ewa gotuje (403)
So, 19.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (516)
So, 19.07 2:45
Ewa gotuje (517)
So, 19.07 3:10
Ewa gotuje (540)
So, 19.07 7:30
Ewa gotuje (541)
So, 19.07 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (404)
Nd, 20.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (518)
Nd, 20.07 2:45
Ewa gotuje (519)
Nd, 20.07 3:10
Ewa gotuje (442)
Nd, 20.07 10:55