Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
So 13.09 2:30
Polsat Rodzina
Nd 14.09 2:00
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (426)
Pon, 01.09 7:30
Ewa gotuje (450)
Wt, 02.09 2:30
Ewa gotuje (472)
Wt, 02.09 2:45
Ewa gotuje (473)
Wt, 02.09 3:15
Ewa gotuje (427)
Wt, 02.09 7:30
Ewa gotuje (451)
Śr, 03.09 2:30
Ewa gotuje (474)
Śr, 03.09 2:45
Ewa gotuje (475)
Śr, 03.09 3:15
Ewa gotuje (428)
Śr, 03.09 7:30
Ewa gotuje (452)
Czw, 04.09 2:30