Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Nd 9.02 2:30
Polsat Rodzina
Wt 11.02 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (440)
Śr, 29.01 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (441)
Śr, 29.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (452)
Czw, 30.01 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (442)
Czw, 30.01 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (443)
Czw, 30.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (453)
Pt, 31.01 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (444)
Pt, 31.01 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (445)
Pt, 31.01 7:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (454)
So, 01.02 2:25
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (446)
So, 01.02 3:15
i 1 późniejsza emisja