Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Nd 15.06 3:15
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (448)
Czw, 05.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Czw, 05.06 2:45
Ewa gotuje (443)
Czw, 05.06 3:15
Ewa gotuje (493)
Czw, 05.06 4:10
Ewa gotuje (449)
Pt, 06.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (444)
Pt, 06.06 2:45
Ewa gotuje (445)
Pt, 06.06 3:15
Ewa gotuje (494)
Pt, 06.06 4:00
Ewa gotuje (450)
So, 07.06 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (446)
So, 07.06 2:45