Ewa gotuje (461)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Ewa Wachowicz pokaże, jak przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą 'demi glace'. Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu.
Oglądaj w telewizji
Pon 20.10 7:30
Nowa TV
Opis
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii.
Ewa Wachowicz tym razem pokaże, jak samodzielnie przygotować sos rumiany, znany też pod nazwą "demi glace". Ponadto zobaczymy, jak przyrządzić rosół na kurze i kaczych nóżkach oraz sałatkę jarzynową na warzywach z bulionu i pasztet w słoikach. Na deser zaś będą strucle drożdżowe z borówkami i kruszonką.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (400)
Wt, 14.10 2:00
Ewa gotuje (542)
Wt, 14.10 2:30
Ewa gotuje (401)
Wt, 14.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (543)
Wt, 14.10 3:05
Ewa gotuje (513)
Wt, 14.10 3:55
Ewa gotuje (457)
Wt, 14.10 7:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (402)
Śr, 15.10 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (544)
Śr, 15.10 2:35
Ewa gotuje (545)
Śr, 15.10 3:05
Ewa gotuje (458)
Śr, 15.10 7:30