Ewa gotuje (169)

magazyn kulinarny Polska 2012  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz przyrządza dziś potrawy wykwintne. To filet z sandacza z makaronem z cukinii, podany z topinamburem i sosem grejpfrutowym. Na deser jest ciasto biszkoptowe z masą limonkową.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

W tym odcinku Ewa Wachowicz przyrządzi potrawy niezwykłe. Będzie filet z sandacza z makaronem z cukinii, podany z topinamburem i sosem grejpfrutowym. Na deser prowadząca przygotuje ciasto biszkoptowe z masą limonkową. Przysmak będzie miał kształt piramidy.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...