Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Śr 12.11 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (423)
Czw, 06.11 2:00
Ewa gotuje (424)
Czw, 06.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (359)
Czw, 06.11 2:40
Ewa gotuje (360)
Czw, 06.11 3:05
Ewa gotuje (474)
Czw, 06.11 7:30
Ewa gotuje (425)
Pt, 07.11 2:30
Ewa gotuje (361)
Pt, 07.11 2:35
Ewa gotuje (362)
Pt, 07.11 3:05
Ewa gotuje (475)
Pt, 07.11 7:30
Ewa gotuje (426)
So, 08.11 2:30
i 1 późniejsza emisja