Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (442)
Pt, 30.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (432)
Pt, 30.05 2:45
Ewa gotuje (433)
Pt, 30.05 3:15
Ewa gotuje (492)
Pt, 30.05 4:05
Ewa gotuje (406)
Pt, 30.05 7:00
Ewa gotuje (407)
Pt, 30.05 7:30
Ewa gotuje (443)
So, 31.05 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (434)
So, 31.05 2:45
Ewa gotuje (435)
So, 31.05 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (533)
So, 31.05 7:30