Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Nd 21.12 3:35
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (454)
Pon, 08.12 2:00
Ewa gotuje (455)
Pon, 08.12 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (456)
Wt, 09.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (410)
Wt, 09.12 2:45
Ewa gotuje (411)
Wt, 09.12 3:15
Ewa gotuje (457)
Śr, 10.12 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (412)
Śr, 10.12 2:45
Ewa gotuje (413)
Śr, 10.12 3:15
Ewa gotuje (528)
Śr, 10.12 3:40
Ewa gotuje (458)
Czw, 11.12 2:30
i 1 późniejsza emisja