Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Śr 13.08 2:30
Polsat Rodzina
Czw 14.08 2:00
Polsat Rodzina
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (543)
So, 09.08 7:30
Ewa gotuje (544)
So, 09.08 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (427)
Nd, 10.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (434)
Nd, 10.08 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (435)
Nd, 10.08 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (447)
Nd, 10.08 10:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (428)
Pon, 11.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (323)
Pon, 11.08 7:30
Ewa gotuje (429)
Wt, 12.08 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (436)
Wt, 12.08 2:45
i 1 późniejsza emisja