Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Nd 27.04 10:45
TV 4
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (402)
Czw, 17.04 2:30
Ewa gotuje (360)
Czw, 17.04 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (361)
Czw, 17.04 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (344)
Czw, 17.04 7:10
Ewa gotuje (345)
Czw, 17.04 7:35
Ewa gotuje (403)
Pt, 18.04 2:30
Ewa gotuje (362)
Pt, 18.04 2:45
Ewa gotuje (363)
Pt, 18.04 3:15
Ewa gotuje (346)
Pt, 18.04 7:10
Ewa gotuje (347)
Pt, 18.04 7:35