Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Wt 7.05 2:45
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (410)
So, 04.05 2:35
Ewa gotuje (426)
So, 04.05 2:45
Ewa gotuje (427)
So, 04.05 3:15
Ewa gotuje (506)
So, 04.05 6:00
Ewa gotuje (511)
So, 04.05 10:05
Ewa gotuje (502)
So, 04.05 11:30
Ewa gotuje (411)
Nd, 05.05 2:30
Ewa gotuje (428)
Nd, 05.05 2:45
Ewa gotuje (429)
Nd, 05.05 3:15
Ewa gotuje (507)
Nd, 05.05 6:00
i 1 późniejsza emisja