Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (307)
Pt, 18.07 7:30
Ewa gotuje (402)
So, 19.07 2:00
Ewa gotuje (403)
So, 19.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (516)
So, 19.07 2:45
Ewa gotuje (517)
So, 19.07 3:10
Ewa gotuje (540)
So, 19.07 7:30
Ewa gotuje (541)
So, 19.07 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (404)
Nd, 20.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (518)
Nd, 20.07 2:45
Ewa gotuje (519)
Nd, 20.07 3:10