Ewa gotuje (430)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Ewa przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Na deser prowadząca upiecze tartę.
Oglądaj w telewizji
Nd 18.05 2:30
Polsat Rodzina
Pon 19.05 2:00
Polsat Rodzina
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Na początku programu Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną sałatkę szwajcarską z sera, ogórków konserwowych, szynki i sosu winegret. Następnie pokaże, jak zrobić żeberka w sosie pieprzowym. Kluczem do sukcesu tego dania jest kefirowa marynata. Z kolei na deser prowadząca upiecze tartę z owocami leśnymi i białą czekoladą.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (399)
Pt, 09.05 3:15
Ewa gotuje (489)
Pt, 09.05 3:50
Ewa gotuje (376)
Pt, 09.05 7:00
Ewa gotuje (377)
Pt, 09.05 7:30
Ewa gotuje (424)
So, 10.05 2:30
Ewa gotuje (400)
So, 10.05 2:45
Ewa gotuje (401)
So, 10.05 3:15
Ewa gotuje (530)
So, 10.05 7:30
Ewa gotuje (531)
So, 10.05 8:00
Ewa gotuje (540)
So, 10.05 11:10