Smakuj świat z Pascalem (4)
reality show Polska 2017
W skrócie
Podróżujący kucharz poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
W trakcie swojej kolejnej podróży kulinarnej Pascal Brodnicki poznaje sekrety kuchni Zanzibaru. Kosztuje tamtejszych przysmaków, odwiedza targi oraz miejsca, w których produkowana jest lokalna żywność.
Prowadzący nadal tropi przyprawy. Tym razem poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się także na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej z dodatkiem imbiru i limonki. Na koniec przeniesiemy się do Polski gdzie Pascal przyrządzi grillowanego łososia z imbirem i miodem.
Twórcy
Zobacz także
Smakuj świat z Pascalem (10)
Pon, 29.04 12:50
Smakuj świat z Pascalem (1/8)
Wt, 30.04 12:55
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (2/8)
Czw, 02.05 12:20
Smakuj świat z Pascalem (3/8)
Pt, 03.05 12:20
Smakuj świat z Pascalem (4/8)
Pon, 06.05 12:45
Smakuj świat z Pascalem (7/8)
Czw, 09.05 12:45