Smakuj świat z Pascalem (4)
reality show Polska 2017

W skrócie
Podróżujący kucharz poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
W trakcie swojej kolejnej podróży kulinarnej Pascal Brodnicki poznaje sekrety kuchni Zanzibaru. Kosztuje tamtejszych przysmaków, odwiedza targi oraz miejsca, w których produkowana jest lokalna żywność.
Prowadzący nadal tropi przyprawy. Tym razem poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się także na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej z dodatkiem imbiru i limonki. Na koniec przeniesiemy się do Polski gdzie Pascal przyrządzi grillowanego łososia z imbirem i miodem.
Twórcy
Zobacz także
Smakuj świat z Pascalem (3/9)
Pt, 09.05 11:15
Smakuj świat z Pascalem (4/9)
Pt, 09.05 11:45
Smakuj świat z Pascalem (8/9)
So, 10.05 8:05
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (1/10)
So, 10.05 8:35
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (2/10)
So, 10.05 9:10
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (3/10)
So, 10.05 9:40
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (4/10)
Nd, 11.05 8:05
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (5/10)
Nd, 11.05 8:35
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (6/10)
Nd, 11.05 9:10
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (7/10)
Nd, 11.05 9:40
i 1 późniejsza emisja