Smakuj świat z Pascalem (4)
reality show Polska 2017

W skrócie
Podróżujący kucharz poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
W trakcie swojej kolejnej podróży kulinarnej Pascal Brodnicki poznaje sekrety kuchni Zanzibaru. Kosztuje tamtejszych przysmaków, odwiedza targi oraz miejsca, w których produkowana jest lokalna żywność.
Prowadzący nadal tropi przyprawy. Tym razem poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się także na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej z dodatkiem imbiru i limonki. Na koniec przeniesiemy się do Polski gdzie Pascal przyrządzi grillowanego łososia z imbirem i miodem.
Twórcy
Zobacz także
Smakuj świat z Pascalem (1/8)
Pt, 04.07 11:15
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (2/8)
Pt, 04.07 11:45
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (5/10)
So, 05.07 8:05
Smakuj świat z Pascalem (6/10)
So, 05.07 8:35
Smakuj świat z Pascalem (7/10)
So, 05.07 9:05
Smakuj świat z Pascalem (8/10)
So, 05.07 9:35
Smakuj świat z Pascalem (9/10)
Nd, 06.07 8:05
Smakuj świat z Pascalem (10)
Nd, 06.07 8:35
Smakuj świat z Pascalem (3/8)
Pt, 11.07 11:15
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (4/8)
Pt, 11.07 11:45
i 1 późniejsza emisja