Smakuj świat z Pascalem (4)
reality show Polska 2017
W skrócie
Podróżujący kucharz poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej.
Oglądaj w telewizji
Opis
W trakcie swojej kolejnej podróży kulinarnej Pascal Brodnicki poznaje sekrety kuchni Zanzibaru. Kosztuje tamtejszych przysmaków, odwiedza targi oraz miejsca, w których produkowana jest lokalna żywność.
Prowadzący nadal tropi przyprawy. Tym razem poznaje tajniki imbiru i gałki muszkatołowej. Udaje się także na nocny targ, gdzie podaje się charakterystyczne dla Zanzibaru potrawy i napoje, takie jak sok z trzciny cukrowej z dodatkiem imbiru i limonki. Na koniec przeniesiemy się do Polski gdzie Pascal przyrządzi grillowanego łososia z imbirem i miodem.
Twórcy
Zobacz także
Smakuj świat z Pascalem (7/8)
So, 14.12 18:35
Smakuj świat z Pascalem (8)
So, 14.12 19:05
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (1/2)
So, 14.12 19:40
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (2-ost.)
So, 14.12 20:10
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (1/4)
Wt, 17.12 11:45
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (2/4)
So, 21.12 19:05
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (3/4)
So, 21.12 19:40
i 1 późniejsza emisja
Smakuj świat z Pascalem (9)
Wt, 24.12 11:35