Smakuj świat z Pascalem (1/10)
W skrócie
Pascal udaje się do Gruzji. Odwiedza wielki targ z tysiącem serów i stołeczną restaurację z tradycyjnymi pierogami. Następnie gotuje gruziński gulasz w sercu gór Kaukazu.
Oglądaj w telewizji
Opis
Pascal Brodnicki ponownie wyrusza w podróż w poszukiwaniu przysmaków z całego świata. Tym razem uda się m.in. do Gruzji, Meksyku i na Maderę. Próbować tam będzie lokalnych smakołyków, takich jak baranie jądra, czy naleśniki z mrówkami. Egzotyczna kuchnia zainspiruje go do stworzenia dań, które można zrobić również w Polsce. Dowiemy się, jak przyrządzić gruziński gulasz i meksykańska enchiladę.
Pascal udaje się do Gruzji. Odwiedza wielki targ z tysiącem serów i stołeczną restaurację z tradycyjnymi pierogami. Następnie je szaszłyk z barana u wędrownych pasterzy i gotuje gruziński gulasz w sercu gór Kaukazu. Pascal we wszystkich miejscach spotyka się z ogromną gościnnością.