Food NetworkProgram TV na Czwartek 12.06.2025
6:00 |
![]() Enrica Della Martira przygotowuje dania ze składników zebranych ze swojego ogrodu. W każdym odcinku zdradza widzom kilka swoich popisowych przepisów, w tym na świeży makaron, sos czy przystawkę.
|
---|---|
6:40 |
![]() Enrica Della Martira przygotowuje dania ze składników zebranych ze swojego ogrodu. W każdym odcinku zdradza widzom kilka swoich popisowych przepisów, w tym na świeży makaron, sos czy przystawkę.
|
7:20 |
![]() Enrica Della Martira przygotowuje dania ze składników zebranych ze swojego ogrodu. W każdym odcinku zdradza widzom kilka swoich popisowych przepisów, w tym na świeży makaron, sos czy przystawkę.
|
8:00 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
|
|
8:30 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
9:05 |
![]() Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
|
9:35 |
![]() Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
|
10:10 |
![]() Jesienią Mikołaj Rey rusza do lasu w poszukiwaniu borowika, zwanego królem polskich grzybów. Zdradza swój przepis na niezawodny sos. Piecze brioszkę oraz tartę z farszem dyniowym.
|
10:40 |
![]() Uczestnicy zmierzą się z wyzwaniem związanym z nowoczesną technologią. Michał Korkosz zaprezentuje przepis za pomocą telefonu. Kucharze będą tworzyć dania wegetariańskie. Jury oceni ich starania.
|
12:05 |
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
|
12:35 |
Bobby Flay szykuje śródziemnomorskie menu, używając kilku grillowych sztuczek. Używa ulubionego przyrządu do przygotowania cukinii z jogurtowym sosem jalapeno oraz krewetek z olejem kalabryjskim.
|
13:05 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
14:05 |
![]() Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
|
15:10 |
![]() Najlepsi, najbardziej kreatywni oraz zdeterminowani szefowie kuchni z całego świata stają do kulinarnej rywalizacji. O ich udziale w kolejnych konkurencjach decydują Marcus Samuelsson i Judy Joo. Tylko jeden kucharz zdobędzie 100 tysięcy dolarów, tytuł władcy kuchni oraz koronę.
|
16:15 |
Tadeusz Müller opowiada między innymi o zdrowotnych właściwościach buraka. Pokazuje, jak połączyć to warzywo z serem kozim, miodem i orzechami. Przyrządza też zakwas.
|
16:50 |
W poszukiwaniu najlepszych pomidorów Tadeusz jedzie do Jastrzębników niedaleko Kalisza. Gotuje polski chłodnik z pomidorów i dzieli się z widzami przepisem na keczup słodzony jabłkiem.
|
17:25 |
W Woli Batorskiej Lucyna i Marek Gawłowie prowadzą ekologiczne gospodarstwo Słoneczna Zagroda. Tadeusz Muller przygląda się ich uprawie cebuli i rozmawia o tym popularnym warzywie.
|
18:00 |
![]() Pasją Agnieszki jest gotowanie. Wyjechała z Polski, by poznawać obce kuchnie, m.in. arabską. Po powrocie przejęła Jadłodajnię Bartosz serwującą rodzime dania. Sytuacja finansowa lokalu się pogarsza.
|
19:00 |
![]() Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
20:00 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
21:00 |
![]() Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
21:35 |
![]() Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
|
22:10 |
![]() Beata to wokalista i aktorka, a zarazem trenerka impostacji głosu. Uwielbia jazz i swojego maltańczyka, Wendy. O jej względy zawalczą trener boksu oraz Paweł, który marzy o otworzeniu włoskiej knajpy.
|
23:15 |
![]() Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
0:15 |
![]() Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
0:50 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
1:50 |
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
|
2:25 |
Bobby Flay szykuje śródziemnomorskie menu, używając kilku grillowych sztuczek. Używa ulubionego przyrządu do przygotowania cukinii z jogurtowym sosem jalapeno oraz krewetek z olejem kalabryjskim.
|
2:50 |
![]() Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
|
3:55 |
![]() Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
4:55 |
![]() Jeśli chodzi o częstotliwość spożycia leków na świecie na pierwszym i drugim miejscu plasują się Francuzi i Amerykanie. Polacy są zaraz za nimi. Nadużywanie lekarstw jest naszym sportem narodowym.
|
5:40 |
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.