Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 9.06.2025
| 6:00 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
|---|---|
| 6:35 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
| 7:10 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
| 7:45 |
Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
|
|
|
|
| 8:15 |
Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
|
| 8:50 |
Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
|
| 9:20 |
Odcinek poświęcony ekologii. Jagna podpowiada, jak zaoszczędzić pieniądze i nie generować plastiku oraz jak segregować przedmioty. Dzieli się też pomysłami na przechowywanie produktów w kuchni.
|
| 9:50 |
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
|
| 10:20 |
Podróżujący kucharz ogląda liczne atrakcje turystyczne i kulinarne na lwowskim rynku. Odwiedza działającą w ratuszu kawiarnię Grand Cafe Leopolis. Osobiście przyrządza ormiański chłodnik.
|
| 10:55 |
Kolejnym przystankiem w podróży Roberta Makłowicza jest Truskawiec, najsłynniejsze ukraińskie uzdrowisko. Kucharz odnajduje tam chleb pieczony na liściach kapusty, strudle i torcik truskawkowy.
|
| 11:30 |
Robert Makłowicz dociera do miasta Brody, wschodniego pogranicza dawnej Galicji, w którym urodził się Joseph Roth. W Podhorcach kucharz przyrządza zupę sprzed wieków - barszcz zielony.
|
| 12:05 |
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
|
| 12:40 |
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
|
| 13:10 |
Uczestnicy kulinarnej rywalizacji muszą wykazać się pomysłowością, przygotowując nogi indycze i koktajle mleczne. Kolejnym wyzwaniem będą steki z... cukrowym dodatkiem.
|
| 14:10 |
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
|
| 15:10 |
Duff Goldman i Kardea Brown zapraszają dwunastu młodych cukierników do rywalizacji. Każde zadanie inspirowane jest światem natury. Zawodnicy tworzą słodkie dzieła, nawiązujące do jednego ze zwierząt.
|
| 16:15 |
Prowadząca szykuje niektóre ze swoich ulubionych dań, którymi delektowała się w Hiszpanii. Zaczyna od tapas oraz krokietów z kozim serem i burakiem. Następnie przyrządza sałatkę z gazpacho.
|
| 16:50 |
Do indyjskich dań Ravinder dodaje nieco współczesności: łączy trzy ulubione składniki, by stworzyć cytrynowo-krewetkowe placki, a jej pikantne udka z kurczaka przechodzą metamorfozę.
|
| 17:25 |
Prowadząca przyrządza sałatkę z papają, która idealnie oddaje klimat tajskiego jedzenia. Gotuje zupę Tom Yum. Na główne danie proponuje curry z jagnięciną oraz warzywny talerz z sosem z orzechów.
|
| 18:00 |
W Żukowie na Kaszubach pani Ilona wybudowała okazałą drewnianą karczmę. Chciała, żeby był to rodzinny biznes i źródło utrzymania dla niej oraz dwójki jej dorosłych dzieci.
|
| 19:05 |
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
| 20:05 |
Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
| 21:05 |
Bobby Flay, Anne Burrell i Jet Tila wybierają zawodników do swoich drużyn BBQ. Mają za zadanie mistrzowsko przygotować grillowane potrawy, ale muszą się też zmierzyć ze sztuką wędzenia.
|
| 22:10 |
Kuba był otyłym dzieckiem, ale teraz chodzi na siłownię i jest trenerem personalnym, który wie, ile trzeba poświęcić, aby wypracować wymarzoną sylwetkę. Asia, Beata i Kasia spróbują go oczarować.
|
| 23:15 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
| 0:15 |
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
| 0:50 |
Uczestnicy kulinarnej rywalizacji muszą wykazać się pomysłowością, przygotowując nogi indycze i koktajle mleczne. Kolejnym wyzwaniem będą steki z... cukrowym dodatkiem.
|
| 1:50 |
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
|
| 2:25 |
Dwóch kochających jedzenie mężczyzn podejmuje kulinarną przygodę, a dania, których będą próbować, zaskoczą niejednego widza.
|
| 2:55 |
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
|
| 3:55 |
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
| 4:55 |
Fast foody są smaczne, łatwo dostępne i tanie, co sprawia, że są uwielbiane przez wielu na całym świecie. Katarzyna Bosacka odpowie na pytanie, jakie szkody może wyrządzić takie jedzenie.
|
| 5:40 |
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.














