Food NetworkProgram TV na Wtorek 4.03.2025
| 6:00 |
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, by pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony i wino.
|
|---|---|
| 6:35 |
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, by pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony i wino.
|
| 7:10 |
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, by pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony i wino.
|
| 7:45 |
Eduardo Garcia to pochodzący z Montany szef kuchni i miłośnik przyrody. Jest gospodarzem serii kulinarnej inspirowanej miłością do natury. Przyrządzone przez niego posiłki to okazja do świętowania.
|
|
|
|
| 8:15 |
Eduardo Garcia to pochodzący z Montany szef kuchni i miłośnik przyrody. Jest gospodarzem serii kulinarnej inspirowanej miłością do natury. Przyrządzone przez niego posiłki to okazja do świętowania.
|
| 8:50 |
Eduardo Garcia robi z pełnoziarnistej mąki pszenicznej rustykalny makaron pappardelle. Serwuje go z pikantnym ragout z pomidorów, bazylii i mięty.
|
| 9:25 |
Zupa uchodzi za potrawę smaczną, a przede wszystkim zdrową. Dziś jednak mało kto ma czas na to, aby przyrządzać tradycyjne zupy, a zabiegani ludzie poprzestają na specyfikach z proszku...
|
| 10:00 |
Katarzyna Bosacka sprawdza jakość oferowanych w sprzedaży pasztetów. Demaskuje nieuczciwych producentów, którzy dokładają do swoich produktów tłuszcz wieprzowy i MOM, czyli odpady mięsne.
|
| 10:30 |
Dziś o mrożonkach. Często nie zdajemy sobie sprawy z tego, że kupując np. rybę, płacimy za wodę, która ją wypełnia. Katarzyna Bosacka doradza, jak unikać tricków nieuczciwych producentów.
|
| 11:05 |
Jagna udaje się z wizytą do Alex i jej syna, aby wspólnie coś ugotować w duchu zero waste. Przy okazji podpowiada, jak zaoszczędzić nawet 50 zł rocznie na gotowaniu wody na herbatę.
|
| 11:40 |
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą?
|
| 12:10 |
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
|
| 13:10 |
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
|
| 14:10 |
Dwunastu utalentowanych cukierników bierze udział w słodkiej rywalizacji. Każdy z nich przygotuje wypiek na bazie wybranego składnika i kwiatu kojarzącego się z wypoczynkiem.
|
| 16:10 |
Odcinek poświęcony kuchni hiszpańskiej. Magda Gessler przyrządzi sałatkę z owocami morza. Podane al dante krewetki black tiger i mule to afrodyzjaki. Prowadząca urozmaici potrawę ziarnami granatu.
|
| 16:50 |
Magda Gessler przygotuje gazpacho z papryki, arbuza, pomidorów i truskawek i sosu aioli. Drugim daniem będzie carabineros. Prowadząca będzie przekonywać, że można spożywać posiłki w zmysłowy sposób.
|
| 17:25 |
Magda Gessler lubi kuchnię meksykańską, choć nie jest ona łatwa w przygotowaniu. Przyrządzi potrawę z kuchni azteckiej, wieprzowinę w sosie paprykowo-czekoladowym, oraz truskawki zabaione z szampanem.
|
| 18:00 |
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
|
| 18:35 |
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
|
| 19:05 |
Grafik Rafał dostaje zaproszenia na kolację od pasjonatki fantastyki, menedżerki pubu i marzycielki. Musi wybrać dwa spośród spośród trzech menu przygotowanych przez kandydatki.
|
| 20:05 |
Pasją Agnieszki jest gotowanie. Wyjechała z Polski, by poznawać obce kuchnie, m.in. arabską. Po powrocie przejęła Jadłodajnię Bartosz serwującą rodzime dania. Sytuacja finansowa lokalu się pogarsza.
|
| 21:10 |
Po przejściu na emeryturę Brian Orakpo i Michael Griffin otworzyli z przyjacielem sklep z babeczkami w Austin. Przedsiębiorcy proponują trzem aspirującym cukiernikom, aby również podążali za pasją.
|
| 22:15 |
Grzegorz jest kierowcą. Pragnie zwiedzać świat. Nie interesują go flirty. Chciałby się w końcu prawdziwie zakochać i ustatkować. Trzy kobiety postarają się trafić w jego gust kulinarny.
|
| 23:15 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
| 0:15 |
Misha Sukias zdradza swoje przepisy na domowy makaron z sosem, znane na całym świecie taco tex mex oraz na smażonego homara z dodatkami.
|
| 0:50 |
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
|
| 1:50 |
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
|
| 2:40 |
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
|
| 3:30 |
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
|
| 4:20 |
Wyniki badań ujawniają, że dziennie spożywamy między 15 a 30 gramów soli (zalecana dawka to 5 gramów). Katarzyna Bosacka przybliży skutki nadużywania najpopularniejszej z przypraw.
|
| 4:55 |
Dwaj mistrzowie kuchni zamieniają się miejscami. Muszą poradzić sobie w nowej rzeczywistości. Pierwszymi uczestnikami show są kucharz z Zambrowa oraz Andrzej Polan z warszawskiej Małej Polany Smaków.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
















