Wiem, co jem (4/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011

W skrócie
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą?
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie ma się czemu dziwić - nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą? Katarzyna Bosacka demaskuje sekrety lubianego przez naszych rodaków kręgowca wodnego.
Twórcy
Zobacz także
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438)
Czw, 11.09 13:00
i 3 późniejsze emisje
Wiem, co jem (8/10)
So, 13.09 6:00
Wiem, co jem (9/10)
So, 13.09 6:35
Wiem, co jem (10)
Nd, 14.09 6:00
Wiem, co jem (1/15)
Nd, 14.09 6:35
Wiem, co jem (2/15)
So, 20.09 6:00
Wiem, co jem (3/15)
So, 20.09 6:35
Wiem, co jem (4/15)
Nd, 21.09 6:00
Wiem, co jem (5/15)
Nd, 21.09 6:35