Wiem, co jem (4/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011
W skrócie
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą?
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie ma się czemu dziwić - nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą? Katarzyna Bosacka demaskuje sekrety lubianego przez naszych rodaków kręgowca wodnego.
Twórcy
Zobacz także
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438)
Pon, 10.11 13:30
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (5/16)
Wt, 11.11 4:40
Wiem, co jem (6/16)
Śr, 12.11 4:40
Wiem, co jem (7/16)
Czw, 13.11 4:40
Wiem, co jem (8/16)
Pt, 14.11 4:20
Wiem, co jem (9/16)
So, 15.11 4:50
Wiem, co jem (10/16)
Nd, 16.11 4:45
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (7)
Pt, 21.11 22:00