Wiem, co jem (4/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011

W skrócie
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą?
Oglądaj w telewizji
Wt 4.03 11:40
Food Network
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie ma się czemu dziwić - nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą? Katarzyna Bosacka demaskuje sekrety lubianego przez naszych rodaków kręgowca wodnego.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (10/15)
Śr, 26.02 9:25
Wiem, co jem (11/15)
Śr, 26.02 9:55
Wiem, co jem (12/15)
Śr, 26.02 10:30
Wiem, co jem (7/10)
Czw, 27.02 16:15
Wiem, co jem (8/10)
Czw, 27.02 16:50
Wiem, co jem (9/10)
Czw, 27.02 17:25
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438)
Pt, 28.02 11:30
Wiem, co jem (1/15)
Wt, 04.03 9:25
Wiem, co jem (2/15)
Wt, 04.03 10:00
Wiem, co jem (3/15)
Wt, 04.03 10:30