Wiem, co jem (4/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011

W skrócie
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą?
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Panga cieszy się dużą popularnością wśród Polaków. Nie ma się czemu dziwić - nie kosztuje wiele, nie ma ości, a w dodatku jest prawie zupełnie pozbawiona typowego rybiego zapachu. Czy jednak pangę można nazwać rybą? Katarzyna Bosacka demaskuje sekrety lubianego przez naszych rodaków kręgowca wodnego.