Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/9)

magazyn kulinarny Polska 2017  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Magda Gessler przygotuje gazpacho z papryki, arbuza, pomidorów i truskawek i sosu aioli. Drugim daniem będzie carabineros. Prowadząca będzie przekonywać, że można spożywać posiłki w zmysłowy sposób.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Nie wszyscy dobrze sobie radzą w kuchni. Są tacy, którym gotowanie kojarzy się z ciężką pracą, nudnymi zakupami oraz sprzątaniem bałaganu. Inni z kolei obawiają się kulinarnej porażki i niezadowolonych min gości. W swoim nowym programie Magda Gessler, ambasador Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków, niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis, m.in. na słodycze, które nie tuczą, a także rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

W drugim odcinku programu Magda Gessler przygotuje czerwone gazpacho. Ucztę przyrządzi z czerwonej papryki, arbuza, pomidorów i truskawek, doda do tego sos aioli. Drugim daniem będzie carabineros. Prowadząca przekona również publiczność, że można spożywać posiłki w sposób bardzo zmysłowy.

Twórcy

Ładuję...