Food NetworkProgram TV na Piątek 10.01.2025

Piątek 10.01
Od teraz
6:00
Enrica zdradza kulinarne sekrety łączące przepisy na chleb i dania, które się z nim komponują. Proponuje ośmiorniczki, krewetki, gulasz z owoców morza, rogaliki, chleb orkiszowy i inne smakołyki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:35
Prowadząca szykuje menu piknikowe: półsłodkie bułeczki oraz sałatkę z krewetek z pomarańczą i sezamem.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:10
Prowadząca szykuje potrawy toskańskie: tradycyjny chleb, krem z pomidorów i królika po myśliwsku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:45
Michael Symon rozpala w ogrodzie grill, aby zachęcić do gotowania kolacji na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi przygotowywania potraw w takiej formie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:20
Michael Symon rozpala w ogrodzie grill, aby zachęcić do gotowania kolacji na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi przygotowywania potraw w takiej formie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:50
Michael Symon przyrządza ulubione żeberka swojego ojca. Przygotowuje grillowaną sałatkę ziemniaczaną. Jego żona Liz szykuje gigantyczne ciasteczka z czekolady, chrupiącego precla i soli morskiej.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:25
Odcinek poświęcony kuchni hiszpańskiej. Magda Gessler przyrządzi sałatkę z owocami morza. Podane al dante krewetki black tiger i mule to afrodyzjaki. Prowadząca urozmaici potrawę ziarnami granatu.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:55
Magda Gessler przygotuje gazpacho z papryki, arbuza, pomidorów i truskawek i sosu aioli. Drugim daniem będzie carabineros. Prowadząca będzie przekonywać, że można spożywać posiłki w zmysłowy sposób.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:30
Magda Gessler lubi kuchnię meksykańską, choć nie jest ona łatwa w przygotowaniu. Przyrządzi potrawę z kuchni azteckiej, wieprzowinę w sosie paprykowo-czekoladowym, oraz truskawki zabaione z szampanem.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:00
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:35
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:10
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. Siejąca postrach na konkursach kulinarnych mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:10
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:10
Robert Irvine odwiedza Smith's Soul Food Bistro. Właścicielka Cheryl, była trenerka koszykówki, teraz pomaga dzieciom w okolicy. Robert uczy ją prowadzenia restauracji z dyscypliną zdobytą na boisku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:10
Guy Fieri odkrywa nowe odsłony klasycznych dań. W Kalifornii poznaje smak frytek z awokado i nietypowego burgera. W New Jersey testuje nóżki wieprzowe oraz żeberka w stylu St. Louis.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:45
Guy Fieri odwiedza kultowy lokal Triple D w Knoxville. W Somers Point w New Jersey kucharz kosztuje chrupiących kotlecików krabowych w pikantnej wersji. Na koniec odwiedza pub w Blue Ash w Ohio.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Agata Duniak-Majcher pokaże, jak w niebanalny sposób wykorzystać aromatyczną kawę podczas gotowania mięsnego dania. Zaproponuje też deser - bezę z kremem kawowym.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:45
Pandemia koronawirusa sprawiła, że wielu Polaków postanowiło odpoczywać lokalnie. Pozwoliło to docenić im smaki własnego kraju. Samar Khanaferz zabiera widzów do najciekawszych hotelowych restauracji.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:20
Michael i Ariel jadą na Sycylię. Na odwiedzenie najciekawszych ich zdaniem miejsc na wyspie mają zaledwie 3 dni. Widzowie przekonają się, czym zaskoczy ich tradycyjne włoskie śniadanie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:00
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:30
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:05
W Gdyni rodzice dwójki dzieci, Dominik i Weronika, organizują domówkę dla mieszkańców okolicy. Rywalizuje z nimi para przyjaciół, Natalia i Marcin. Żaden z uczestników nie umie dobrze gotować.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:05
W Brennie mieści się Karczma Górecka. Filip przejął interes po ojcu. Razem z kucharzem wyremontował lokal i zmienił nazwę. Do karczmy nie zawitali jednak nowi goście. Magda Gessler ustali dlaczego.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:10
Dwunastu piekarzy przygotowuje torty z jadalnym zdjęciem na wierzchu i niestandardowymi emotikonami, które przedstawiają ich hobby.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:15
Mieszkanki Łodzi, Ania i jej partnerka Justyna, razem prowadzą firmę. Mają stawić czoła duetowi matki i córki, Izie i Paulinie. Mimo że pary nie szczędzą wysiłków, nie wszystko idzie zgodnie z planem.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:15
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:25
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:05
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:05
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. Siejąca postrach na konkursach kulinarnych mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:05
Robert Irvine odwiedza Smith's Soul Food Bistro. Właścicielka Cheryl, była trenerka koszykówki, teraz pomaga dzieciom w okolicy. Robert uczy ją prowadzenia restauracji z dyscypliną zdobytą na boisku.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:05
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:05
Katarzyna Bosacka weźmie pod lupę truskawki z Hiszpanii, banany z Ekwadoru i pomarańcze z Maroka, czyli całoroczne owoce. Każdego roku do Polski trafia ich aż 1,5 miliona ton.
  • Cyfrowy Polsat - 705
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 215
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...