Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/13)

magazyn kulinarny USA 2022
zdjęcie

W skrócie

Guy Fieri odkrywa nowe odsłony klasycznych dań. W Kalifornii poznaje smak frytek z awokado i nietypowego burgera. W New Jersey testuje nóżki wieprzowe oraz żeberka w stylu St. Louis.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.

W kulinarnej podróży Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań. W Palm Desert w Kalifornii zagląda do lokalu, gdzie serwują frytki z awokado i burgera z włoskim charakterem. Następnie w Atlantic City w New Jersey testuje tradycyjne soul food, a dokładniej nóżki wieprzowe i żeberka w stylu St. Louis. A w Lansing w Michigan odkrywa połączenie barbecue z włoską klasyką w autorskiej wersji pod postacią bruschetty.

Zobacz także

Ładuję...