Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (2/13)

magazyn kulinarny USA 2022
zdjęcie

W skrócie

Guy Fieri odwiedza kultowy lokal Triple D w Knoxville. W Somers Point w New Jersey kucharz kosztuje chrupiących kotlecików krabowych w pikantnej wersji. Na koniec odwiedza pub w Blue Ash w Ohio.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.

Guy Fieri odwiedza kultowy lokal Triple D w Knoxville w stanie Tennessee. Tamtejsze dania z karty, jak pizza, krążki cebulowe i smażony kurczak, są serwowane prosto do samochodów klientów. W Somers Point w New Jersey kosztuje chrupiących kotlecików krabowych w pikantnej wersji. Na koniec odwiedza popularny pub w Blue Ash w Ohio. Lokal trzeba było rozbudować, by pomieścił fanów serwowanych tam chrupiących świńskich ogonków i gigantycznych hot dogów.

Zobacz także

Ładuję...