Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 15.07.2024
| 6:00 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
|---|---|
| 6:35 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
| 7:10 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
| 7:45 |
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
|
|
|
|
| 8:20 |
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
|
| 8:55 |
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
|
| 9:30 |
Podróżujący kucharz przemierza tym razem Wielkopolskę. Przybliża ciekawostki historyczne. Węgorz stanie się podstawą dania, które przyrządzi razem z miejscowym rybakiem.
|
| 10:05 |
Robert Makłowicz odwiedza Wielkopolskę. W Grodzisku Wielkopolskim smakuje piwo, znane już w średniowieczu jako grodzisz. Poznaje lokalne specjały takie jak ser smażony, pyry z gzikiem i leberka.
|
| 10:40 |
Robert Makłowicz odwiedza nadodrzańskie miasteczka. Degustuje m.in. jagnięcinę z rusztu z miejscowymi dodatkami, podziwia jedną z pierwszych winnic w III RP oraz przyrządza ekologiczną sałatkę.
|
| 11:15 |
Dawniej okolice Zielonej Góry otaczały winorośle. Po latach PRL-owskiej zapaści odradza się tutejsza produkcja wina. Robert Makłowicz przybliża widzom teraźniejszość lubuskiego winiarstwa.
|
| 11:50 |
Robert Makłowicz jedzie w Bieszczady, gdzie odwiedza gospodarstwa agroturystyczne, stadniny koni, miejsca zapewniające turystykę kwalifikowaną oraz ludzi pielęgnujących tradycje kulinarne.
|
| 12:25 |
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
| 13:55 |
W każdym odcinku biorą udział czterej początkujący kucharze. Otrzymują tajemnicze kosze z produktami, które muszą zamienić w niezwykły posiłek. Zwycięzca otrzyma 10 tysięcy dolarów.
|
| 14:55 |
Kinga Zawodnik rozprawi się ze swoją skłonnością do podjadania. Przyda jej się do tego specjalne pudełko, z którego trudno wydobyć smakołyki. Prowadząca sprawdzi też dietę bezglutenową.
|
| 15:40 |
Młodzi piekarze, którzy marzą o własnej firmie z wypiekami, stają do rywalizacji. Duff Goldman i Valerie Bertinelli testują ich talent w przygotowywaniu ciast i tortów, a także umiejętności biznesowe.
|
| 16:40 |
Anna Starmach pokazuje przekąski dla najmłodszych. Proponuje pizzę z tortilli. Później serwuje domowej roboty burgery z dodatkiem frytek z marchewki. Propozycją na deser będą biszkoptowe lizaki.
|
| 17:15 |
Anna Starmach pokaże, jak w szybko i tanio przygotować potrawy idealne w podróży. Prowadząca przyrządzi naleśnik kukurydziany z łososiem i tapenadą z orzechów, falafel oraz kulki owsiane z miodem.
|
| 17:50 |
Prowadząca przygotuje słodko-pikantny brunch. Przygotowuje zapiekankę z jarmużem i bekonem, kremowy serowo-czosnkowy grys, francuskie tosty, a do tego serwuje orzeźwiający napój brzoskwiniowy.
|
| 18:25 |
Joanna Gaines dzieli się z widzami swoimi sprawdzonymi przepisami. Przy okazji zdradza, skąd pochodzą jej ulubione potrawy i dlaczego wciąż chętnie do nich wraca.
|
| 19:00 |
Do programu powraca Marlena, która w pierwszym sezonie przygotowała kolację dla Rafała. Nadal poszukuje miłości. Tym razem to ona wybierze spośród trzech menu. Jedno z nich będzie należało do Artura.
|
| 20:00 |
W Złotowie Restaurację Cechową prowadzi rodzeństwo, Klaudia i Mikołaj. Lokal ma świetnie wyposażoną kuchnię, ale nie przyciąga gości. Magda Gessler ustala, gdzie popełniono błąd.
|
| 21:05 |
Jesse Palmer zaprasza dziesięciu najlepszych piekarzy, którzy chcą wykazać się swoimi umiejętnościami kulinarnymi, wykorzystując świeże składniki, atmosferę beztroski i wakacyjny klimat.
|
| 22:10 |
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
| 22:45 |
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
| 23:15 |
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
|
| 0:20 |
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
|
| 1:20 |
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
| 2:20 |
Rywalizujący kucharze poznają temat przewodni rundy. Muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.
|
| 3:20 |
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
|
| 4:20 |
Gospodarze i sędziowie - Valerie Bertinelli i Duff Goldman - sprawdzają talent dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 000 dol., artykuł w magazynie 'Food Network' i tytuł Mistrza Wypieków.
|
| 5:20 |
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.

















