Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (11/17)
Czw, 26.06 21:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12/17)
Czw, 26.06 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/19)
Pon, 30.06 7:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (14/19)
Pon, 30.06 8:20
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (15/19)
Pon, 30.06 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/17)
Czw, 03.07 21:00
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (14/17)
Czw, 03.07 21:35
i 1 późniejsza emisja
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)
Nd, 06.07 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/17)
Nd, 06.07 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/19)
Pon, 07.07 7:45