Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1)
Czw, 16.10 20:55
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2)
Czw, 16.10 21:30
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/16)
Pt, 17.10 15:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/16)
Pt, 17.10 15:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/12)
Nd, 19.10 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/12)
Nd, 19.10 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/17)
Pon, 20.10 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17)
Pon, 20.10 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)
Pon, 20.10 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/16)
Czw, 23.10 20:55
i 1 późniejsza emisja