Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy
Zobacz także
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17)
Pt, 18.07 15:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17)
Pt, 18.07 15:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/17)
Nd, 20.07 16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6/17)
Nd, 20.07 17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/13)
Pon, 21.07 7:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/13)
Pon, 21.07 8:15
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5/13)
Pon, 21.07 8:50
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1)
Czw, 24.07 21:05
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2)
Czw, 24.07 21:40
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/12)
Pt, 25.07 15:10