Food NetworkProgram TV na Niedziela 30.06.2024
6:00 |
![]() Katarzyna Bosacka spotyka się z Tomaszem 'Niecikiem' Niecikowskim, znanym gwiazdorem disco polo. Jest on z wykształcenia technologiem żywności. Niecik przyrządzi kacze udka z kaszą gryczaną.
|
---|---|
6:35 |
![]() Katarzyna Bosacka przygląda się kulinarnym umiejętnością Kingi Rusin. Na przystawkę dziennikarka przygotuje kanapkę z pastą z awokado. Potem przyrządzi makaron z pesto i kozim serem.
|
7:10 |
![]() Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
7:45 |
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
|
|
8:20 |
![]() Rola wody w odchudzaniu. Kinga Zawodnik przejdzie masaż chińskimi bańkami. Następnie podda się diecie polegającej na spożywaniu niskokalorycznych posiłków i piciu trzech litrów wody.
|
9:05 |
Odcinek poświęcony efektowi jo-jo. Monika, której udało się zrzucić 35 kg, opowie o swojej walce z otyłością. Psycholog Maria Rotkiel wytłumaczy, dlaczego w chudnięciu ważna jest samoakceptacja.
|
9:50 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
10:25 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
11:00 |
![]() Tym razem Robert Makłowicz zachwyca się kwitnącymi sadami w Norwegii. Bierze udział w degustacji cydrów w Utne oraz odwiedza chatę wikingów, którzy raczyli się piwem i miodem pitnym.
|
11:35 |
![]() Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
|
12:10 |
![]() Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
|
12:45 |
![]() Katarzyna Meller zjawia się w zakopiańskim lokalu Góralska Tradycja. Można tam spróbować takich dań, jak oscypek ze szparagami, kaszanka z sosem z foie gras czy krem z bryndzy z pierogiem.
|
13:20 |
![]() Katarzyna Meller odwiedza Starą Kuźnię w Przykopie na Mazurach. Właściciele restauracji zadbali o to, by ich goście odczuwali sielską atmosferę wsi. Popisowym daniem jest serce jagnięce.
|
13:55 |
![]() Katarzyna Meller odwiedza Gaskończyka, Marca Petita, znawcę win i serów, który z żoną Marią prowadzi restaurację w Sopocie. Szefem kuchni w lokalu jest Piotr, specjalizujący się w kuchni francuskiej.
|
14:30 |
![]() Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
|
15:05 |
![]() Molly Yeh, autorka książek kucharskich i blogerka kulinarna, prowadzi spokojne życie na wsi. W swojej kuchni przygotowuje potrawy inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem.
|
15:40 |
![]() Agnieszka Kuszewska, jedna z sióstr bliźniaczek znanych z ciętego języka w programie "Gogglebox. Przed telewizorem", wspólnie z Michelem Moranem zmierzy się z kuchnią śląską.
|
16:15 |
![]() Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
|
16:50 |
![]() Czterech finalistów zmierzy się w ostatnich konkurencjach. Pierwsze zadanie odbędzie się w parach, a tematem będzie danie z grilla. Drużyna, która najlepiej sobie poradzi, awansuje do ścisłego finału.
|
18:15 |
![]() Rola wody w odchudzaniu. Kinga Zawodnik przejdzie masaż chińskimi bańkami. Następnie podda się diecie polegającej na spożywaniu niskokalorycznych posiłków i piciu trzech litrów wody.
|
19:00 |
Odcinek poświęcony efektowi jo-jo. Monika, której udało się zrzucić 35 kg, opowie o swojej walce z otyłością. Psycholog Maria Rotkiel wytłumaczy, dlaczego w chudnięciu ważna jest samoakceptacja.
|
19:45 |
![]() Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
20:20 |
![]() Zoë François przedstawia swoje ulubione przepisy, od łatwych dań głównych po pyszne desery. W kuchni towarzyszą jej przyjaciele i rodzina.
|
20:55 |
![]() Zoë François przedstawia swoje ulubione przepisy, od łatwych dań głównych po pyszne desery. W kuchni towarzyszą jej przyjaciele i rodzina.
|
21:30 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
22:00 |
![]() Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
|
22:35 |
![]() Kolejna odsłona konkursu kulinarnego. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie swojego dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
|
23:35 |
![]() Światowej klasy szef kuchni, Bobby Flay, mierzy się z trzema gigantami kulinarnej sceny. Zwycięzca otrzyma 200 tysięcy dolarów.
|
0:35 |
![]() Restauracja Ceviche Bar znajduje się w centrum stolicy. Szef kuchni Martin Gimenez słynie z owoców morza, która układa w oryginalne rzeźby. Z kolei Grzegorz Uchwał prowadzi bar mleczny w Płocku.
|
1:40 |
Prowadząca Lorraine Pascale sprawdza, czy utalentowany piekarz domowy może wyprzedzić profesjonalistę, czy też zawodowcy mają umiejętności, których żaden amator nie mógłby dorównać.
|
2:35 |
![]() Rywalizujący kucharze poznają temat przewodni rundy. Muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.
|
3:30 |
![]() Światowej klasy szef kuchni, Bobby Flay, mierzy się z trzema gigantami kulinarnej sceny. Zwycięzca otrzyma 200 tysięcy dolarów.
|
4:30 |
![]() Kinga Zawodnik wypróbuje kriolipolizę, czyli zabieg chłodzenia tkanki tłuszczowej. W tym celu sięgnie po pewne domowe urządzenie. Doktor Marcin Ambroziak wytłumaczy, czym dokładnie jest ta metoda.
|
5:10 |
![]() Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.