Okrasa łamie przepisy: Ryby nad Bugiem
magazyn kulinarny Polska 2019

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Bieszczadzkie dzikie zioła
Czw, 17.07 17:10
Okrasa łamie przepisy: Steki z polskiej wołowiny
Czw, 17.07 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Polskie wersje światowej klasyki
Czw, 17.07 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kwiaty i zioła na talerzu
Pt, 18.07 11:35
Okrasa łamie przepisy: Dziczyzna i karp na dziko
Pt, 18.07 12:00
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Miód pachnący lasem
Pt, 18.07 17:10
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia drwala
Pt, 18.07 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Nowy sezon grillowy
Pt, 18.07 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Banany zamiast ziemniaków
So, 19.07 7:15
Okrasa łamie przepisy: Sosy ze świeżych ziół
So, 19.07 7:50
i 1 późniejsza emisja