Ewa gotuje (84)

magazyn kulinarny Polska 2010-2012  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

W tym odcinku mistrzyni kuchni przyrządzi karpia w galarecie - frykas kuchni żydowskiej. Na deser zaś będzie placek kawowo-orzechowy przygotowany według receptury mamy Ewy Wachowicz.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

Tym razem mistrzyni kuchni przyrządzi karpia w galarecie - frykas kuchni żydowskiej. Na deser zaś będzie placek kawowo-orzechowy przygotowany według receptury mamy Ewy Wachowicz. Ponadto gospodyni programu zaprosi telewidzów na zakupy ozdób choinkowych.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...