Ewa gotuje (201)
W skrócie
Odcinek poświęcony potrawom rozgrzewającym. Tym razem prowadząca zaproponuje widzom pęczak gotowany w jasnym piwie oraz wołowinę w piwie karmelowym. Na deser zaserwuje ciasto imbirowe.
Oglądaj w telewizji
Opis
Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.
Odcinek poświęcony potrawom rozgrzewającym. Tym razem prowadząca zaproponuje widzom pęczak gotowany w jasnym piwie oraz wołowinę w piwie karmelowym. Na deser zaserwuje ciasto imbirowe z lukrem cytrynowym.