CANAL+ KuchniaProgram TV na Sobota 24.05.2025

Sobota 24.05
Od teraz
6:00
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
6:30
Znany i lubiany szef kuchni przygotowuje włoskie dania. Inspirację czerpie z klasyki kina. Na stole pojawią się m.in. risotto, słodka beza, prawdziwie włoskie śniadanie czy comber jagnięcy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
6:45
Min i Kuba to polsko-koreańskie małżeństwo. Prowadzą kilka restauracji i wciąż są głodni wyzwań. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
7:15
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:25
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:55
Prowadzący proponuje przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Pokaże m.in., jak upiec prosty chleb bez wyrabiania. Zrobi też bułki pszenne zwane knyplami i poda shokupan - chleb z Japonii.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:25
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:55
Min i Kuba to polsko-koreańskie małżeństwo. Prowadzą kilka restauracji i wciąż są głodni wyzwań. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
10:25
Martyna Chomacka proponuje porcję przepisów na pierwszy posiłek dnia. Przyrządzi dania, które wzmocnią odporność i zadziałają prozdrowotnie. Zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
10:50
Szefowa kuchni Sachie Nomura wyrusza w pełną inspiracji i nowych smaków podróż, podczas której odkrywa lokalne specjały. Każdy odcinek to wizyta w jednym regionie. Sachie gotuje również wybrane dania.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:20
Spotkania z kucharzami z różnych krajów. Łączy ich to, że kulinarne wykształcenie zdobyli we Francji i tu otworzyli swoje restauracje. W pracy wykorzystują inspiracje z dwóch różnych kultur.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:25
Brytyjski szef kuchni podróżuje po Hiszpanii, by odkrywać lokalne smaki, restauracje, przepisy i tradycje. James Martin zatrzymuje się m.in. w San Sebastian, Asturii czy Santiago de Compostela.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:25
Mistrz kuchni podpowiada, jak wykorzystać sezonowe składniki. Zachęca do zakładania upraw i zakupów na targach. Przygotuje sałatki, tarty, dania z grilla, ciasta, gulasze oraz przetwory.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:25
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:55
Agata Stankiewicz odkryje przed widzami tajemnice czekolady. Podzieli się przepisami na desery z wykorzystaniem kakaowego rarytasu, który cenią zarówno dietetycy, jak i smakosze.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:25
Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:55
Martyna Chomacka pokazuje, jak w krótkim czasie i bez zbędnego wysiłku można wyczarować coś pysznego. Na stole tym razem zagoszczą obiadowe klasyki z nowoczesnym twistem.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:25
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:00
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji czy Meksyku.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:30
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
18:00
Argentyńczyk Gonzalo D'Ambrosio od 2007 roku mieszka w Madrycie. Przemierza Hiszpanię, by odrywać bogatą kulinarną tradycję różnych regionów i charakterystyczne dla nich potrawy oraz przysmaki.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:00
Marieta Marecka przedstawia klasyki rodzimej kuchni. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów swojej babci.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:25
Agata Stankiewicz odkryje przed widzami tajemnice czekolady. Podzieli się przepisami na desery z wykorzystaniem kakaowego rarytasu, który cenią zarówno dietetycy, jak i smakosze.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:00
Meksyk to miejsce prekolumbijskiej cywilizacji i oryginalnej kultury. Eva Longoria podróżuje po kraju, z którego pochodzi jej rodzina. Odkrywa gastronomiczne tradycje i współczesną kuchnię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:50
Znany szef kuchni szuka tradycyjnych smaków, przepisów i miejsc, gdzie serwuje się wyborne posiłki. Podczas pełnej wrażeń podróży John Torode m.in. zagląda do przytulnych pubów na wybrzeżu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
21:45
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
22:15
Martyna Chomacka pokazuje, jak w krótkim czasie i bez zbędnego wysiłku można wyczarować coś pysznego. Na stole tym razem zagoszczą obiadowe klasyki z nowoczesnym twistem.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
22:45
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
23:15
Agata Stankiewicz odkryje przed widzami tajemnice czekolady. Podzieli się przepisami na desery z wykorzystaniem kakaowego rarytasu, który cenią zarówno dietetycy, jak i smakosze.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
23:45
Oprócz pięknych plaż, zabytków i słonecznej pogody Chorwacja ma do zaoferowania wyborną kuchnię. Tomasz Jakubiak szuka lokalnych specjałów. Pokazuje, jak wyrabia się słone sery i przygotowuje ajwar.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
0:15
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
0:45
Znany szef kuchni szuka tradycyjnych smaków, przepisów i miejsc, gdzie serwuje się wyborne posiłki. Podczas pełnej wrażeń podróży John Torode m.in. zagląda do przytulnych pubów na wybrzeżu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
1:40
Marieta Marecka prezentuje przysmaki kuchni tureckiej. Udowadnia, że to nie tylko kebab, pita i baklawa. Wielkim atutem kraju jest kuchnia oparta na warzywach, przyprawach oraz serach i mięsach.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:10
Tomasz Jakubiak w każdym z odwiedzanych regionów szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:45
David Gaboriaud wyrusza w kulinarną podróż po Europie. Odwiedza m.in. Kopenhagę, Wilno i Tallinn. Gotuje potrawy, inspirując się lokalnymi składnikami, i przybliża charakterystykę miejscowej kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:15
Gratka dla wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker zaprasza widzów do wysublimowanego świata deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepyszne przepisy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:45
Andrzej Polan pokaże, jak urozmaicić potrawy z grilla. Udowodni, że zwykły posiłek może stać się wyrafinowaną ucztą. W każdym odcinku uda się w inne miejsce Polski w poszukiwaniu lokalnych tradycji.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:20
Marta Dymek kolejny raz udowadnia, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych. Autorka książek i blogerka podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na pyszne roślinne potrawy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:55
Marieta Marecka proponuje szybkie potrawy na tzw. babskie spotkania. Na początek proponuje bruschettę. Po daniu głównym nie zrezygnuje z deseru. Tym razem będzie to ciasto z pomarańczami i kremem.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
5:30
Wyjątkowy program kulinarny, w którym potrawy przyrządza autorka bloga Smakoterapia - Iwona Zasuwa. Pomagają jej matki z dziećmi.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji CANAL+ Kuchnia

Telewizja Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia to kanał telewizyjny poświęcony w całości tematyce kulinarnej. Emisja programów jest całodobowa, a w ramówce magazyny kulinarne, seriale dokumentalne, magazyny poradnikowe i reality show – wszystko skupione na gotowaniu, pieczeniu, diecie i podróżach kulinarnych.

Historia telewizji Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia to kanał działający od 30 września 2006 roku, pierwotnie pod nazwą Kuchnia.tv. Do zmiany doszło w listopadzie 2011 roku – kanał otrzymał nową nazwę Kuchnia+, oraz uruchomiono sygnał w jakości HDTV. Kolejne modyfikacje nastąpiły we wrześniu 2014 roku – wówczas zmieniono oprawę graficzną kanału wraz z innymi kanałami tematycznymi Canal+ oraz w kwietniu 2021 roku – zmieniono nazwę na Canal+ Kuchnia. Nadawcą kanału jest Canal+ Polska S.A. i stanowi on konkurencję dla Food Network. W programie stacji widzowie znajdą zarówno propozycje polskie, jak i zagraniczne. To między innymi programy poradnikowe, przepisy na ekspresowe dania, filmy dokumentalne, kulinarne podróże, programy typu reality show, seriale, a nawet filmy fabularne. Kanał posiada własne logo – 15 kwietnia 2021, wraz ze zmianą nazwy kanału, wprowadzono nowe logo – silnie nawiązujące do logotypów innych stacji Canal+. Poniżej czarnego prostokąta z białym napisem „CANAL+” znajdują się dwa nachodzące na siebie zielone boksy, w które wpisany jest napis „KUCHNIA”.

Widzowie mogą podziwiać popisy szefów kuchni i ekspertów kulinarnych z całego świata – to m.in. Heston Blumenthal, Jamie Oliver, Anthony Bourdain, Sophie Dahl, Rick Stein, Nigel Slater czy polscy: m.in. Adam Chrząstowski, Bożena Sikoń, Tomasz Jakubiak, Grzegorz Łapanowski, Maryla Musidłowska, Agata Jędraszczak, Damian Kordas, Marta Dymek. W ofercie programowej m.in. „Zostań w domu, gotuj z Jamiem”, „Domowa piekarnia Kucharskiego”, „ABC gotowania”, „Jakubiak – z miłości do lokalności” czy kultowy program „Top Chef”.

Gdzie można oglądać telewizję Canal+ Kuchnia?

Canal+ Kuchnia to kanał dostępny w pakiecie CANAL+. Można go oglądać na cyfrowej platformie satelitarnej nc+ oraz w cyfrowych pakietach telewizji kablowych. Dostęp do materiałów jest ponadto możliwy na platformach internetowych, np. player.pl lub Canal+ Online.

Stacje telewizyjne powiązane z Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia należy do grupy CANAL+, w skład której wchodzi wiele kanałów. Są to: Canal+ Premium, Canal+ Film, Canal+ Seriale, Canal+ Family, Canal+ 1, Canal+ Sport, Canal+ Sport 2, Canal+ Sport 3, Canal+ Sport 4, Canal+ Now, Canal+ 4K Ultra HD oraz kanały tematyczne: Ale Kino+ (HD), Canal+ Domo, MiniMini+ (HD), Planete+ (HD), Teletoon+ (HD), nSport+ (HD) i Novelas+ (HD).

Więcej o telewizji Canal+ Kuchnia

Więcej informacji o produkcjach emitowanych na Canal+ Kuchnia znaleźć można na oficjalnej stronie www nadawcy Canal+: https://pl.canalplus.com/. Jeśli chcesz być na bieżąco z informacjami o Canal+ Kuchnia, odwiedź social media CANAL+ Polska: Facebook i Instagram. Warto ponadto śledzić kanał YouTube Canal+, na którym publikowane są zajawki programów i inne, ciekawe materiały.

Ładuję...