Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Bułki na słono i słodko (2)
magazyn kulinarny 2023
W skrócie
Prowadzący proponuje przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Pokaże m.in., jak upiec prosty chleb bez wyrabiania. Zrobi też bułki pszenne zwane knyplami i poda shokupan - chleb z Japonii.
Oglądaj w telewizji
Wt 3.12 18:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Piotr Kucharski proponuje kolejną porcję sprawdzonych przepisów na pieczywo pochodzące z różnych stron świata. Będą to pyszne wypieki na słono i słodko, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Mistrz kulinarny pokaże m.in., jak upiec prosty chleb bez wyrabiania. Przygotuje bułki pszenne zwane knyplami, poda też bolo de caco, czyli płaski chlebek popularny na Maderze, oraz shokupan - delikatny mleczny chleb z Japonii.
Zobacz także
Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Płaskie chleby (4)
Nd, 24.11 22:25
i 1 późniejsza emisja
Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Serowe (5)
Nd, 01.12 22:25
i 1 późniejsza emisja
Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Wypieki drożdżowe (1)
Pon, 02.12 18:50
Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Bez piekarnika (3)
Śr, 04.12 18:50