M jak mięso 6: Zupy (2)
serial dokumentalny Polska 2023
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Pon 3.11 18:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia francuska: Zupy (2)
Nd, 26.10 8:30
M jak mięso 6: Mięsa miękkie (1)
Czw, 30.10 19:20
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8)
Nd, 02.11 6:35
M jak mięso 6: Indyk (3)
Pon, 03.11 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
Wt, 04.11 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Podroby (5)
Śr, 05.11 19:20
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Steki (6)
Czw, 06.11 19:20
ABC gotowania - kuchnia grecka: Zupy (7)
Pt, 07.11 6:00