M jak mięso 6: Zupy (2)
serial dokumentalny Polska 2023

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Zobacz także
M jak mięso 6: Dziczyzna (7)
So, 23.08 16:25
M jak mięso 6: Szyja (8)
So, 23.08 17:00
M jak mięso 6: Mięsa z kością (4)
So, 23.08 21:45
M jak mięso 6: Podroby (5)
So, 23.08 22:15
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Zupy (4)
Pt, 29.08 8:50
i 1 późniejsza emisja
M jak mięso 6: Steki (6)
So, 30.08 22:15
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8)
Nd, 31.08 8:20